1 maart

Dag van de Eendagsvlieg

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
1 maart 2022 - 393 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 1 januari 12:05


Categorie:
120-headphones Muziek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Veel van de grootste en fijnste hits aller tijden komen van bands of zangers waar we nooit meer iets van horen. Laten we wel wezen, wat heeft Rick Astley na zijn prachtige meesterwerk nog gedaan? Er zijn tientallen artiesten die geen glansrijke carrière meer hebben na hun ene monsterhit, maar dat hoeft ook niet. Op 1 maart viert Radio 10 namelijk de Dag van de Eendagsvlieg, die speciaal bedoeld is voor al die lekker meezingers van zangers die niet meer zwang zijn.

De radiozender speelt dan de hele Dag grote hits af van eendagsvliegen en one-hit-wonders. Verwacht die dag dus Music van John Miles, of Runaway Train van Soul Asylum, en meer van dat soort klassiekers. Al die informatie is ook te vinden op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Eendagsvlieg!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Muziekvrijheid
3 maart
Niet alleen de pers heeft in sommige landen met censuur te maken, maar ook andere zaken zoals muziek hebben te lijden onder opressieve regimes die vrije teksten nogal eens de kop in willen drukken.

Dag van het Muzieksopleidersakkoord
5 oktober
U heeft er waarschijnlijk net zo weinig van meegekregen als wij, maar op 5 oktober 2020 werd het Muziekopleidersakkoord afgesloten. Dat is een samenwerking tussen leraren en scholen in het muziekonderwijs om hun vakgebied te verbeteren.

Dag van de Coach
6 juni
De Dag van de Coach heeft niets te maken met sport, maar is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving.

1
maart

1 mrt

Deze site gebruikt Cookies.