31 januari

Dag van de Citymarketing

31 januari - 76 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 3 februari 16:53

Dag van de Citymarketing

Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als je je city wil marketen, dan kun je daar best wat deskundige hulp bij gebruiken. Een beetje stad weet natuurlijk wel hoe dat moet, maar voor minder ervaren steden is er een mooie Dag voor in het leven geroepen, waar gemeentes van alles kunnen leren over het goed presenteren van hun eigen gehucht (Tip voor die steden: Als je je stad écht goed wil presenteren, organiseer je zo'n Dag natuurlijk gewoon zelf!).

'Binden en verbinden'
De Dag vindt dit jaar plaats in de Apenheul in Apeldoorn. Daar is een programma opgesteld dat boordevol workshops en lezingen zit.
Tijdens de Dag wordt ook de prestigieuze Citymarketing Innovatie Award en de Stimulerings Award Citymarketing uitgereikt.

Meer informatie? Die is volop te vinden op de website van Netwerk Citymarketing.

Verwante Dagen

Jonge-Ambtenarendag
13 juni
Dat de Jonge-Ambtenarendag is opgericht met jonge ambtenaren als doelgroep zal u niet van de stoel laten vallen. Maar misschien wel dat er een heuse Stichting Jonge Ambtenaren is, die de organisatie van deze Dag op zich hebben genomen?

Internationale Dag tegen Corruptie
9 december
Ieder jaar vieren de Verenigde Naties op 9 december de Internationale Dag tegen Corruptie. Corruptie is het misbruiken van macht, bijvoorbeeld een gunst verlenen voor smeergeld.

Europese Dag voor Slachtoffers van Terrorisme
11 maart
Op 11 mei 2007 vond één van de heftigste terroristische aanslagen op Europese bodem ooit plaats: De Spaanse metro-aanslagen in Madrid. Die eisten enkele tientallen levens en honderden gewonden.

31
januari

31 jan

Deze site gebruikt Cookies.