31 januari

Dag van de Citymarketing

31 januari - 21 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 3 februari 16:53

Dag van de Citymarketing

Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Als je je city wil marketen, dan kun je daar best wat deskundige hulp bij gebruiken. Een beetje stad weet natuurlijk wel hoe dat moet, maar voor minder ervaren steden is er een mooie Dag voor in het leven geroepen, waar gemeentes van alles kunnen leren over het goed presenteren van hun eigen gehucht (Tip voor die steden: Als je je stad écht goed wil presenteren, organiseer je zo'n Dag natuurlijk gewoon zelf!).

'Binden en verbinden'
De Dag vindt dit jaar plaats in de Apenheul in Apeldoorn. Daar is een programma opgesteld dat boordevol workshops en lezingen zit.
Tijdens de Dag wordt ook de prestigieuze Citymarketing Innovatie Award en de Stimulerings Award Citymarketing uitgereikt.

Meer informatie? Die is volop te vinden op de website van Netwerk Citymarketing.

Verwante Dagen

Prinsjesdag
15 september
Prinsjesdag, het feest van de democratie. De ‘Derde Dinsdag van September’ is een begrip dat gelijk staat aan gekke hoedjes, een lange parade en het traditiegetrouw spellen van economisch onheil voor de komende periode.

Internationale Dag tegen Politiegeweld
15 maart
Op 15 maart 1997 werd de Internationale Dag Tegen Politiegeweld opgericht door het Canadese "Montreal Collective Opposed to Police Brutality" als een actiedag tegen onnodig geweld door de sterke arm der wet.

Internationale Dag ter Bestrijding van Drugs
26 juni
Drugs are bad, kids! Dat vinden ten minste de VN. Zij hebben daarom in 1987 de Internationale Dag Tegen Drugs(handel) opgericht, een Dag waarop overheden en andere organisaties wereldwijd samenwerken om drugs en drugshandel de wereld uit te helpen.

31
januari

31 jan

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.