7 april

Dag van de AFAS-Beheerder

7 april - 171 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 4 januari 13:25

Dag van de AFAS-Beheerder

Categorie:
174-imac Digitalisering

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Grote kans dat u nog nooit van AFAS heeft gehoord maar het tegelijkertijd wel regelmatig gebruikt. Laten we het zo zeggen: al die vrije dagen die u aanvraagt op het werk en al die contractverlengingen die u er bekijkt staan in een online AFAS-omgeving die wordt gemaakt door het gelijknamige (Nederlandse!) bedrijf. Op 7 april hebben zij een eigen Dag in het leven geroepen, de Dag van de AFAS-Beheerder.

AFAS mag dan wel onbekend zijn, voor duizenden bedrijven in Nederland is het een essentieel stuk software waarvan het van levensbelang is dat het werkt naar behoren. Op de Dag van de AFAS-Beheerder komen mensen bij elkaar die werken met het programma om te leren over nieuwe technologieën en handige tips and tricks. Er is een programma met deelsessies zoals 'Workflows als vliegwiel van je organisatie' en 'In- & OutSite Styling'. Vraag ons niet wat het precies betekent, maar voor AFAS-beheerders is het waarschijnlijk gesneden koek waarmee ze leren hun werk alleen maar beter uit te voeren.

De Dag vindt plaats in Leusden, maar is ook online te volgen. Alle informatie is te vinden op AFAS.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de AFAS-Beheerder!
Verwante Dagen

Bitcoin-pizzadag
22 mei
$datum staat sinds 2010 internationaal bekend als Bitcoin-pizzadag. Op die datum kocht een man genaamd Laszlo Hanyecz als eerste persoon ter wereld de cryptovaluta om er twee pizza's mee te kopen.

Internationale Dag van de Privacy
28 januari
We leven in een digitaal tijdperk, vol met e-mail, sociale netwerken en online profielen. Twitter, Instagram en TikTok vieren hoogtijdagen, maar die slaan onze informatie ook op op servers waarvan we niet weten waar ze precies staan en wat er mee gebeurt.

7
april

7 apr

Eerdere edities:
In 2022: 5 april
Deze site gebruikt Cookies.