16 november

Dag van de Achterhoekse Popmuziek

aandacht16 november - 4 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 10 november 17:17


Categorie:
120-headphones Muziek

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Vroeger, heel lang geleden in 2004 was er een Dag van de Popmuziek. Deze werd in heel Nederland gevierd. In 2011 is deze helaas voor het laatst gehouden, maar daarvoor in de plaats is nu deze Achterhoekse variant gekomen. De Dag van de Achterhoekse Popmuziek. Wat begon als klein concertje op 1 locatie is nu uitgegeroeid tot een Dag met 30 locaties met Popmuziek. Op deze dag krijgen Achterhoekse muzikanten de gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen en kunnen locaties zichzelf aan muzikanten en Achterhoekse muziekliefhebbers presenteren. In 2019 inmiddels al de 6e editie!

Alle informatie over deze Dag, inclusief het programma en meer van dat soort dingen, vindt u op www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Achterhoekse Popmuziek!
Verwante Dagen

Dag van de Accordeon en de Trekharmonica
3 februari
Sommige mensen houden van metal, anderen van pop, een klein groepje zet het liefst 100% NL op... Zo gek is het dus niet dat er ook een groep mensen is die niets mooier vindt dan accordeonmuziek.

Dag van de Muzikanten
22 november
22 november is de dag van de Heilige Sint Cecilia. Zij is de patrones van de muzikanten, zangers, componisten en dergelijke. Heel veel harmonie-orkesten en fanfares vieren die dag hun "Cecilia" feest, vaak gaat dit gepaard met het opluisteren van een misviering of een tocht op straat van café naar café.

Internationale Dag van de Muziekvrijheid
3 maart
Niet alleen de pers heeft in sommige landen met censuur te maken, maar ook andere zaken zoals muziek hebben te lijden onder opressieve regimes die vrije teksten nogal eens de kop in willen drukken.

16
november

16 nov

Komende Dagen
Wereld Filosofiedag
Wereld Filosofiedag
21 november
Deze site gebruikt Cookies.