Partnerprogramma
Wilt u zelf een Dag Van in het leven roepen? Dat is mooi! We juichen het alleen maar toe dat er meer Dagen Van in het leven worden geroepen. In principe is iedereen vrij om een Dag in het leven te roepen. Een Dag Van is geen beschermde titel en kan dus door iedere organisatie, stichting of bedrijf worden uitgeroepen. Ook de datum om dat te doen staat vrij.

Hoewel iedereen een Dag Van kan beginnen, hebben we op FijneDagVan een aantrekkelijk partnerprogramma waarmee we u kunnen helpen uw Dag meer te laten opvallen. Daarmee bent u ook gegarandeerd dat FijneDagVan uw Dag Van in het overzicht opneemt. Partners van FijneDagVan betalen per jaar een bedrag om vermeld te worden op de website.

Lees verder om er achter te komen wat het partnerprogramma voor u kan betekenen.
Wat krijgt u?
Zichtbaarheid bij tienduizenden unieke bezoekers per maand door gegarandeerde plaatsing in ons overzicht.
  • We adviseren u over hoe u het beste een Dag Van kunt beginnen, bijvoorbeeld wanneer de meest geschikte datum is, hoe u die symbolisch kunt maken, en hoe u een thema aan de Dag geeft.
  • Onze redacteurs schrijven een professionele tekst op een prominente plek onze website, op basis van gesprekken met u. U krijgt uiteraard de laatste zeggenschap over die tekst.
  • Uw Dag wordt vooraf meerdere keren gedeeld op onze sociale-mediakanalen (waaronder onze WhatsApp-nieuwsdienst en nieuwsbrief) op de Dag zelf maar ook enkele dagen daarvoor.
  • We schrijven voor u een persbericht over de Dag (op verzoek).
  • U mag het FijneDagVan-keurmerk in uw uitingen plaatsen, waardoor uw klanten zien dat de belangrijkste website met Dagen Van van Nederland uw Dag heeft opgenomen.
Interesse
Heeft u interesse om partner van FijneDagVan te worden? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of mail direct naar partner@fijnedagvan.nl.
Deze site gebruikt Cookies.