21 december

Wereld Orgasmedag

21 december - over 321 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 18 december 18:39

Wereld Orgasmedag

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Wereld Orgasmedag is een Dag waarop we allemaal in een ultieme, simultane staat van extase proberen te komen. Alsof we nergens meer boos over hoeven te zijn. En dat is precies het gevoel dat de bedenkers van deze Dag na willen streven: wereldvrede. Tijdens het orgasme wordt er (figuurlijk) allerlei geluk en vrede de wereld ingespoten, waardoor de wereld heel even zijn zorgen vergeet en de strijdbijl kan begraven.

De Dag wordt daarnaast deels aangegrepen voor seksuele voorlichting, bijvoorbeeld over de lichamelijke voordelen van een regelmatige zaadlozing en de mentale voordelen van masturbatie. Ook wordt er aandacht gevraagd voor bijvoorbeeld de orgasmekloof.

Misschien moet u soms niet te veel nadenken over het doel van een Dag als deze, en gewoon meedoen. Dat lijkt ons het leuke. Verwacht op deze Dag ook niet al te veel updates van onze redactie. Die heeft dan wel wat beters te doen.

De actie gaat gepaard onder de naam Global Orgasm. Wie er precies achter de Dag zit, is niet helemaal bekend, maar u kunt wel meer informatie vinden op www.globalorgasm.org. Veel plezier!

Wilt u vaker een Dag als de Wereld Orgasmedag ontdekken? Meld u dan aan voor onze dagelijkse WhatsApp-dienst! Stuur FDV aan naar 06 424 00 533 om u direct aan te melden.

Wens iemand een Fijne Wereld Orgasmedag!
Verwante Dagen

Dag van de Stilte
29 oktober
Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging. Althans, dat schrijft de organisatie achter de Dag van de Stilte.

Wereld Lichtjesdag
10 december
Iedere 2e zondag in december is het Wereld Lichtjesdag. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Wereld Toiletdag
19 november
Er is een Wereld Toiletorganisatie, geloof het of niet. En ook zij hebben een Dag. Op Wereld Toiletdag proberen we wereldwijd meer aandacht te vragen voor landen waar geen toiletten zijn of waar mensen in slechte sanitaire omstandigheden leven.

21
december

21 dec

Komende Dagen
Wereld Kankerdag
Wereld Kankerdag
4 februari
Deze site gebruikt Cookies.