21 december

Wereld Orgasmedag

21 december - over 184 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 12 oktober 20:20

Wereld Orgasmedag

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Wereld Orgasmedag is een Dag waarop we allemaal in een ultieme, simultane staat van extase proberen te komen. Alsof we nergens meer boos over hoeven te zijn. En dat is precies het gevoel dat de bedenkers van deze Dag na willen streven: wereldvrede. Tijdens het orgasme wordt er (figuurlijk) allerlei geluk en vrede de wereld ingespoten, waardoor de wereld heel even zijn zorgen vergeet en de strijdbijl kan begraven.

De Dag wordt daarnaast deels aangegrepen voor seksuele voorlichting, bijvoorbeeld over de lichamelijke voordelen van een regelmatige zaadlozing en de mentale voordelen van masturbatie. Ook wordt er aandacht gevraagd voor bijvoorbeeld de orgasmekloof.

Misschien moet u soms niet te veel nadenken over het doel van een Dag als deze, en gewoon meedoen. Dat lijkt ons het leuke. Verwacht op deze Dag ook niet al te veel updates van onze redactie. Die heeft dan wel wat beters te doen.

De actie gaat gepaard onder de naam Global Orgasm. Wie er precies achter de Dag zit, is niet helemaal bekend, maar u kunt wel meer informatie vinden op www.globalorgasm.org. Veel plezier!

Wilt u vaker een Dag als de Wereld Orgasmedag ontdekken? Meld u dan aan voor onze dagelijkse WhatsApp-dienst! Stuur FDV aan naar 06 424 00 533 om u direct aan te melden.

Wens iemand een Fijne Wereld Orgasmedag!
Verwante Dagen

Vlaggetjesdag
15 juni
Vlaggetjesdag is een jaarlijks evenement in de kustgebieden van ons land, waar ieder jaar de eerste verse Hollandse nieuwe haring wordt gepresenteerd aan mensen die zoute vis niet ontzettend smerig vinden.

Europese Dag van Stichtingen en Donoren
1 oktober
De Europese Dag van Stichtingen en Donoren is in 2013 opgericht om het bewustzijn te vergroten en het werk van stichtingen te vieren. DAFNE, The Donors and Foundations Network in Europa, wil zijn netwerken en het brede publiek van over het hele continent aanmoedigen om 'het verhaal van filantropie' te vertellen, en het publiek inzichten bieden in het waardevolle en diverse werk van stichtingen.

Internationale Dag voor Afschaffing van de Slavernij
2 december
De slavenhandel is een zwarte periode uit onze geschiedenis. Toch lijken we nog niet veel geleerd te hebben van die vreselijke periode. Er leven namelijk nog steeds miljoenen mensen in moderne slavernij, bijvoorbeeld om luxe vakantieoorden te bouwen of die rijke mensen bedienen, of die de seksindustrie draaiende houden.

21
december

21 dec

Deze site gebruikt Cookies.