21 december

Wereld Orgasmedag

21 december - over 17 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 18 december 18:39

Wereld Orgasmedag

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Wereld Orgasmedag is een Dag waarop we allemaal in een ultieme, simultane staat van extase proberen te komen. Alsof we nergens meer boos over hoeven te zijn. En dat is precies het gevoel dat de bedenkers van deze Dag na willen streven: wereldvrede. Tijdens het orgasme wordt er (figuurlijk) allerlei geluk en vrede de wereld ingespoten, waardoor de wereld heel even zijn zorgen vergeet en de strijdbijl kan begraven.

De Dag wordt daarnaast deels aangegrepen voor seksuele voorlichting, bijvoorbeeld over de lichamelijke voordelen van een regelmatige zaadlozing en de mentale voordelen van masturbatie. Ook wordt er aandacht gevraagd voor bijvoorbeeld de orgasmekloof.

Misschien moet u soms niet te veel nadenken over het doel van een Dag als deze, en gewoon meedoen. Dat lijkt ons het leuke. Verwacht op deze Dag ook niet al te veel updates van onze redactie. Die heeft dan wel wat beters te doen.

De actie gaat gepaard onder de naam Global Orgasm. Wie er precies achter de Dag zit, is niet helemaal bekend, maar u kunt wel meer informatie vinden op www.globalorgasm.org. Veel plezier!

Wilt u vaker een Dag als de Wereld Orgasmedag ontdekken? Meld u dan aan voor onze dagelijkse WhatsApp-dienst! Stuur FDV aan naar 06 424 00 533 om u direct aan te melden.

Wens iemand een Fijne Wereld Orgasmedag!
Verwante Dagen

Internationale Dag voor Fatsoenlijk Werk
7 oktober
De World Day of Decent Work is een Dag die staat voor onder andere veiligheid op het werk. Er zijn talloze beroepen die zo onveilig zijn dat hier iets aan gedaan moet worden.

Internationale Dag van Solidariteit met Antifascistische Gevangenen
25 juli
Deze Dag, die in 2014 is uitgeroepen tot Dag van de solidariteit met Jock Palfreeman – een Australische man die in Bulgarije een straf van twintig jaar uitzit omdat hij twee Roma-mannen had verdedigd tegen een aanval van fascistische voetbalvandalen, is bedoeld om de grenzen te doorbreken en een internationaal antwoord tegen het fascisme te formuleren.

Wereld Drenteldag
19 juni
Je hoort het niet vaak, dat iemand drentelt. Het is dan ook de vrije vertaling (Google Translate, ja) van World Sauntering Day. Een dag waarop we het gewoon rustig aan moeten doen.

21
december

21 dec

Deze site gebruikt Cookies.