21 december

Wereld Orgasmedag

21 december - over 200 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 18 december 18:39

Wereld Orgasmedag

Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Wereld Orgasmedag is een Dag waarop we allemaal in een ultieme, simultane staat van extase proberen te komen. Alsof we nergens meer boos over hoeven te zijn. En dat is precies het gevoel dat de bedenkers van deze Dag na willen streven: wereldvrede. Tijdens het orgasme wordt er (figuurlijk) allerlei geluk en vrede de wereld ingespoten, waardoor de wereld heel even zijn zorgen vergeet en de strijdbijl kan begraven.

De Dag wordt daarnaast deels aangegrepen voor seksuele voorlichting, bijvoorbeeld over de lichamelijke voordelen van een regelmatige zaadlozing en de mentale voordelen van masturbatie. Ook wordt er aandacht gevraagd voor bijvoorbeeld de orgasmekloof.

Misschien moet u soms niet te veel nadenken over het doel van een Dag als deze, en gewoon meedoen. Dat lijkt ons het leuke. Verwacht op deze Dag ook niet al te veel updates van onze redactie. Die heeft dan wel wat beters te doen.

De actie gaat gepaard onder de naam Global Orgasm. Wie er precies achter de Dag zit, is niet helemaal bekend, maar u kunt wel meer informatie vinden op www.globalorgasm.org. Veel plezier!

Wilt u vaker een Dag als de Wereld Orgasmedag ontdekken? Meld u dan aan voor onze dagelijkse WhatsApp-dienst! Stuur FDV aan naar 06 424 00 533 om u direct aan te melden.

Wens iemand een Fijne Wereld Orgasmedag!
Verwante Dagen

Dag van de Zeevaarder
25 juni
De Dag van de Zeevaarder is weer een Dag die door de Verenigde Naties is uitgeroepen, en vindt ieder jaar op 25 juni plaats. De Dag werd opgericht tijdens een conferentie in Manilla (Filipijnen) in 2010, met als reden om stil te staan hoe belangrijk de taak van de dappere matrozen op de zeven zeeën wel niet is.

Nationale Overnamedag
6 april
Als u dacht dat een bedrijf beginnen een herculiaanse taak was, wacht dan maar eens tot er een overname plaatsvindt. Werknemers, locaties, inboedel, aandelen, er is veel waar een zaak rekening mee moet houden bij een grote overname.

Internationale Dag van de Ontwikkelingsinformatie
24 oktober
De Internationale Dag van de Ontwikkelingsinformatie bestaat al sinds 1972. Op deze Dag staan ontwikkelingsvraagstukken rondom globalisering centraal. Tijdens deze Dag wordt de uitwisseling van informatie tussen landen gestimuleerd, vooral rondom innovaties en technologieën die helpen bij het verbeteren van duurzaamheidsdoelstellingen.

21
december

21 dec

Deze site gebruikt Cookies.