23 juni

Nationale Toplessdag

23 juni - 113 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 23 juni 11:24

Nationale Toplessdag

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Vroeger was alles beter. Toen gingen vrouwen blijkbaar vaker topless naar het strand. Als we de organisatie achter de Nationale Toplessdag, dit jaar op 23 juni, mogen geloven zijn we de afgelopen jaren een stuk preutser geworden. Tijd voor verandering, want er is weinig zo bevrijdend als wanneer het bovenstuk van de bikini uit kan. Tijdens de Nationale Toplessdag is het de bedoeling dat vrouwen zoveel mogelijk topless hun dag doorbrengen - en nee, dit is echt niet iets dat wij zelf in het leven hebben geroepen!

De Nationale Toplessdag komt van BlootGewoon, een nudistenorganisatie die pleit voor meer vrijheid voor naakt te zijn. Tijdens de Nationale Toplessdag wordt er specifiek aandacht gevraagd voor topless zonnen, zowel privé in de tuin als op openbare plekken. Er is zelfs een recordpoging waarbij zoveel mogelijk vrouwen zich verzamelen op het strand van Noordwijk, en er is de hashtag #toplessdag om te laten zien of u meedoet.

Alle informatie over deze Dag is te vinden op de website van BlootGewoon.

Wens iemand een Fijne Nationale Toplessdag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren
4 mei
Op deze ietwat fetisjistische dag wordt stilgestaan bij het plezier van het naakt tuinieren. "Waarom? Omdat het leuk is!" aldus de organisatie. Tuinieren is, naast zwemmen, de op één na populairste activiteit om naakt uit te oefenen.

Internationale Suit-Up Dag
13 oktober
Natuurlijk geldt hier op de FijneDagVan-redactie een strenge dress-code. Iedereen moet in driedelig maatpak op de werkvloer verschijnen. En zeker op 13 oktober!

Star Wars-Dag
4 mei
Voor sommige mensen is het maar een stomme film die zich in de ruimte afspeelt, met die die gozer die zo zwaar ademt. Dat soort mensen kent het verschil niet eens tussen Star Wars en Star Trek (en Stargate).

Deze site gebruikt Cookies.