23 juni

Nationale Toplessdag

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
23 juni 2019 - 241 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 23 juni 11:24

Nationale Toplessdag

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Vroeger was alles beter. Toen gingen vrouwen blijkbaar vaker topless naar het strand. Als we de organisatie achter de Nationale Toplessdag, dit jaar op 23 juni, mogen geloven zijn we de afgelopen jaren een stuk preutser geworden. Tijd voor verandering, want er is weinig zo bevrijdend als wanneer het bovenstuk van de bikini uit kan. Tijdens de Nationale Toplessdag is het de bedoeling dat vrouwen zoveel mogelijk topless hun dag doorbrengen - en nee, dit is echt niet iets dat wij zelf in het leven hebben geroepen!

De Nationale Toplessdag komt van BlootGewoon, een nudistenorganisatie die pleit voor meer vrijheid voor naakt te zijn. Tijdens de Nationale Toplessdag wordt er specifiek aandacht gevraagd voor topless zonnen, zowel privé in de tuin als op openbare plekken. Er is zelfs een recordpoging waarbij zoveel mogelijk vrouwen zich verzamelen op het strand van Noordwijk, en er is de hashtag #toplessdag om te laten zien of u meedoet.

Alle informatie over deze Dag is te vinden op de website van BlootGewoon.

Wens iemand een Fijne Nationale Toplessdag!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Naakt-Tuinieren
2 mei
Op deze beetje vreemde Dag staan we stil bij het opvallende plezier van het naakt tuinieren. De organisatie hoeft daar geen heel diepe betekenis achter te zetten.

Kapladag
7 november
Misschien kent u ze wel misschien kent u ze niet. Kapla zijn houten (speelgoed)stokjes waarmee je kunt bouwen. De Kapladag is voor mensen die Kapla nog niet kennen, en op elke eerste zaterdag van november kennis kunnen maken met deze houten plankjes.

Dag van het Sprookje
7 juli
De Dag van het Sprookje is een initiatief van de Efteling dat in 2007 werd gehouden op 7 juli. Een logische datum, want 07-07-'07. Het (magische) nummer 7 is symbolisch, en komt in veel populaire sprookjes voor - 7-mijlslaarzen, 7 dwergen, 7 geitjes.

23
juni

23 jun

Eerdere edities:
In 2019: 23 juni
Deze site gebruikt Cookies.