1 mei

Nationale Collegadag

1 mei - 166 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 13 mei 10:55


Categorie:
37-suitcase Carriere

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Leuk hoor, zo’n Dag van de Arbeid. Op 1 mei een beetje ‘de arbeid’ vieren. Maar het gaat toch om de mensen! De collega’s met wie je elke dag samenwerkt. De collega’s met wie je lacht en zeikt op de baas. De collega’s die jouw baan zo leuk maken. Everybody Likes Penguins, een reclamebureau dat iedereen een beetje blijer wil maken, probeert dit met het oprichten van een Dag. Ze willen een Dag waarop mensen hun waardering voor elkaar uitspreken: de Nationale Collegadag. Lang leve de collega! Lang leve je Best Colleague Forever! #BCF

Wens iemand een Fijne Nationale Collegadag!
Verwante Dagen

Dag van de Trainingsacteur
11 juni
Sommige acteurs dromen van het grote toneel. Van een volle zaal in Carré, van het witte doek, van grote blockbusters en misschien, héél misschien, een rol in Hollywood zoals slechts een handjevol Nederlanders zoals Carice of Rutger dat kunnen.

Dag van de Schoonmaker
14 juni
De schoonmaker is zo iemand die je niet ziet als hij zijn werk goed doet, maar die onmisbaar is in iedere organisatie en ruimte. Vanaf dit jaar is 14 juni de Dag van de Schoonmaker, volgens organisatoren HECTAS en Hago om de 'tienduizenden' schoonmakers de waardering te geven die zij verdienen - vaak achter de schermen.

Werelddag voor Maatschappelijk Werk
19 maart
World Social Work Day is op $datum. Het is de belangrijkste dag in het jaar waarop maatschappelijk werkers wereldwijd samenkomen om de prestaties van het beroep te vieren en de themaboodschap over te brengen naar hun gemeenschappen, werkplekken en hun regeringen om het bewustzijn van de bijdragen aan het sociale werk en de behoefte aan verdere actie te vergroten.

Deze site gebruikt Cookies.