1 mei

Nationale Collegadag

1 mei - over 27 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 22 november 11:31


Categorie:
37-suitcase Carriere

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Leuk hoor, zo’n Dag van de Arbeid. Op 1 mei een beetje ‘de arbeid’ vieren. Maar het gaat toch om de mensen! De collega’s met wie je elke dag samenwerkt. De collega’s met wie je lacht en zeikt op de baas. De collega’s die jouw baan zo leuk maken. Everybody Likes Penguins, een reclamebureau dat iedereen een beetje blijer wil maken, probeert dit met het oprichten van een Dag. Ze willen een Dag waarop mensen hun waardering voor elkaar uitspreken: de Nationale Collegadag. Lang leve de collega! Lang leve je Best Colleague Forever! #BCF

Wens iemand een Fijne Nationale Collegadag!
Verwante Dagen

Dag van de Triagist
24 september
Triagisten zijn werkers die het niet makkelijk hebben. Immer ondergewaardeerd, altijd in de schaduw, maar essentieel en potentieel levensreddend. Een 'triagist' is iemand die bepaalt hoe belangrijk een telefoontje is wanneer je 's nachts of in het weekend naar een huisarts of andere hulpdienst belt.

Dag van de Betaalde Liefde
15 februari
Als 14 februari de Dag van de Liefde is, dan is de Dag erna die van de Betaalde Liefde. Waar die Dag over gaat, laat zich raden. Valentijnsdag is een leuk haakje voor de beroepsgroep van professionele sekswerkers om hun carrière eens in een beter daglicht te zetten, want er hangt nog steeds een negatief stigma rondom prostitutie.

Dag van de Schoonmaker
15 juni
De schoonmaker is zo iemand die je niet ziet als hij zijn werk goed doet, maar die onmisbaar is in iedere organisatie en ruimte. Sinds 2015 is $datum de Dag van de Schoonmaker, volgens organisatoren HECTAS en Hago om de 'tienduizenden' schoonmakers de waardering te geven die zij verdienen - vaak achter de schermen.

Deze site gebruikt Cookies.