29 november

Dag van het Dak

congres29 november - over 131 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 23 april 11:42

Dag van het Dak

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

De Dag van het Dak is een Belgische Dag, die dus niet in Nederland wordt gevierd. Het is congresdag waarop allerlei professionals in 'de dakensector' bij elkaar kunnen komen om te praten over hun ongetwijfeld waanzinnig spectaculaire vakgebied. Er zijn allerlei kraampjes te bezoeken, sprekers die u kunnen uitleggen over 'daken'...

Dit jaar vindt het evenement plaats op 29 november (van 11 tot 5) in de Kart Expo in Brussel. Meer informatie: www.belgianroofday.be.

Wens iemand een Fijne Dag van het Dak!
Verwante Dagen

Dag van de Architectuur(2)
15 juni
Tijdens de Dag van de Architectuur, het eerste of tweede weekend in juni (daarmee is het meer het Weekend van de Architectuur), gaan in ruim 50 gemeenten allerlei gebouwen open die normaal nooit open zijn voor publiek.

Dag van het Huren
12 oktober
Soms is huren veel makkelijker dan kopen. Goed, u betaalt minstens de helft teveel voor de woning van een ander, maar daar staat tegenover dat u ieder moment makkelijk weg kunt en u zich niet druk hoeft te maken om dure reparaties en het bijhouden van uw huis.

Dag van de Constructeur
22 mei
Een constructeur is eigenlijk gewoon een moeilijk woord voor een bouwmeester die verantwoordelijk is voor het bouwen van vliegtuigen, treinen of bouwprojecten.

29
november

29 nov

Eerdere edities:
In 2018: 30 november
In 2016: 25 november
In 2014: 5 november
Deze site gebruikt Cookies.