30 november

Dag van het Dak

30 november - 16 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 15 december 10:31

Dag van het Dak

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

De Dag van het Dak is een Belgische Dag, die dus niet in Nederland wordt gevierd. Het is congresdag waarop allerlei professionals in 'de dakensector' bij elkaar kunnen komen om te praten over hun ongetwijfeld waanzinnig spectaculaire vakgebied. Er zijn allerlei kraampjes te bezoeken, sprekers die u kunnen uitleggen over 'daken'...

Dit jaar vindt het evenement plaats op 30 november (van 11 tot 5) in de Kart Expo in Brussel. Meer informatie: www.belgianroofday.be.

Verwante Dagen

Dag van de Architectuur
18 juni
Tijdens de Dag van de Architectuur, het laatste weekend in juni (daarmee is het meer het Weekend van de Architectuur), gaan in ruim 50 gemeenten allerlei gebouwen open die normaal nooit open zijn voor publiek.

Dag van de Vastgoedwaardering
28 november
De Dag van de Vastgoedwaardering klinkt persoonlijk als één van de saaiste congressen die we ons kunnen voorstellen, maar ieder z'n ding. Deze Dag, die op vandaag plaatsvindt, is bedoeld voor 'iedereen in de vastgoedbranche' om te praten over 'actuele waarderingsvraagstukken' die moeten leiden tot 'eenduidigheid in de sector'.

Betondag
20 november


30
november

30 nov

Deze site gebruikt Cookies.