15 juni

Dag van de Schoonmaker

15 juni - over 114 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Schoonmaker

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De schoonmaker is zo iemand die je niet ziet als hij zijn werk goed doet, maar die onmisbaar is in iedere organisatie en ruimte. Vanaf dit jaar is 15 juni ieder jaar de Dag van de Schoonmaker, volgens organisatoren HECTAS en Hago om de 'tienduizenden' schoonmakers de waardering te geven die zij verdienen - vaak achter de schermen.

De Dag van de Schoonmaker wordt door de organisatie in één adem genoemd met Secretaressedag, ook zo'n Dag die een beroepsgroep eert die vooral onopvallend werkt maar desalniettemin een belangrijke invloed op organisaties heeft. Wat u zelf kunt doen tijdens de Dag laat zich raden: Bedank de schoonmaker eens, geef hem of haar desnoods een kleinigheidje als waardering dat deze persoon onvermoeibaar uw smerige afval iedere dag moet opruimen en uw koffievlekken van het bureau veegt. Of nog beter: Maak zelf eens een keer uw bureau schoon en geef de schoonmaker een welverdiend uurtje vrij.

Informatie is te vinden op www.DeDagVanDeSchoonmaker.nl.

Verwante Dagen

Dag van het Plattelandstoerisme
12 februari
Toerisme in de grote stad is uit. Op zoek naar hippe eettentjes in bruisende metropolen is niet meer hip. De hele nacht clubhoppen in stijlvolle clubs in de grote stad kan écht niet meer.

Dag Van De Coach
31 mei
De Dag van de Coach is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving. Voornamelijk bedoeld voor de hoge piefen in kantoren dus, maar de toegangsprijs is best schappelijk voor het klootjesvolk (in vergelijking met andere congresDagen): € 195,- (excl.

Dag van de Gedetacheerde
21 mei
Stel: U bent gedetacheerd. U moet eerst op gaan zoeken wat dat betekent*. Als u dat weet, komt u er achter dat u iedere dag voor dag en dauw op moet staan, vele kilometers moet slijten met de lease-Saab van de baas onder uw kont, werken met allerlei mensen die u niet mag, u draagt minimaal de helft van uw toch al karige loontje af aan de belastingdienst en de koffie die u drinkt is al-tijd anders!

15
juni

15 jun

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.