18 oktober

Dag van het Geboren Kind

18 oktober - over 132 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 10 april 11:16

Dag van het Geboren Kind

Categorie:
24-gift Feestdag

Waar gevierd:
Nationaal

18 oktober mag dan wel, zoals dat zo mooi heet, de 'uitrekendatum' zijn, maar of dat ook daadwerkelijk de Dag is dat het kind van Tijs en Veerle wordt geboren valt natuurlijk maar te bezien. Toch moet je voor een dergelijke mooie dag een datum claimen, in dit geval dus 18 oktober.

Tot die tijd kan er natuurlijk nog veel gebeuren, maar de eerste twaalf weken zijn voorlopig zonder grote problemen gepasseerd. Voor Tijs en Veerle ligt er daarom ook vooral een mooie en gelukkige tijd voor de boeg.

Kijk op dit overzicht om meer mooie Dagen te zien.

Wens iemand een Fijne Dag van het Geboren Kind!
Verwante Dagen

Dag van de Grap
1 april
Deze Dag is algemeen bekend als 1 april, een Dag waarop het de traditie is om grappen met elkaar uit te halen. Nu is het zout in de koffie van je leraar gooien al wat achterhaald, maar er zijn nog ontzettend veel mogelijkheden om de Dag te vieren.

Eid al-Fitr (Suikerfeest)
21 april
Eid al-Fitr is in Nederland ook wel bekend onder de naam Suikerfeest. Dat is de dag waarop het einde van de Ramadan wordt gevierd, en één van de belangrijkste feesten in de islam.

Internationale Nowruzdag
21 maart
Het klinkt als een Dag die komt uit het oosten. En dat komt ie ook. Nowruz (of Nouruz) betekent 'De Nieuwe Dag' en slaat op de eerste dag van de lente, die op 21 maart begint.

18
oktober

18 okt

Deze site gebruikt Cookies.