26 november

Dag van de Afwerking

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
congres26 november 2019 - 181 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 26 november 10:26

Dag van de Afwerking

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

Je zou ietwat rare associaties kunnen maken bij de Dag van de Afwerking, wat ook wel 'hét evenement voor de afwerkingssector' wordt genoemd. Maar deze Dag vindt in België plaats, en de Vlamingen kennen de Nederlandse taal beter dan wij dus deze mogen ze hebben. De Dag van de Afwerking is een beurs voor iedereen in het wereldje dat alles in elkaar zet binnen de vier muren van uw huis: de wandjes, de verlaagde plafonds, de verhoogde vloeren... Als u daarin geïnteresseerd bent kunt u deze beurs bezoeken!

De Dag van de Afwerking vindt plaats op 26 november, in de Brusselse Kart Expo. De beurs is georganiseerd door BEWAP, de Belgische beroepsvereniging voor afwerkingsbedrijven. Op hun evenementen komen honderden afwerkers bij elkaar (het blijft raar om te schrijven) met stands waar u meer kunt leren over hun producten, livedemo's kunt meemaken, en visitekaartjes kunt uitwisselen.

Alle informatie over deze Dag vindt u op www.dagvandeafwerking.be (let op: geen ssl).

Wens iemand een Fijne Dag van de Afwerking!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Stad
31 oktober
Toen wij Wereld Habitatdag nog aan het toevoegen waren, kwamen we er achter dat de VN de volgende resolutie voor een nieuwe Dag alweer had aangenomen. Na een mislukte poging in 2010, is het uitroepen van de Dag van de Stad in de 68e vergadering van de VN in 2013 dan toch gelukt.

Dag van de Constructeur (geannuleerd)
14 mei
Een constructeur is eigenlijk gewoon een moeilijk woord voor een bouwmeester die verantwoordelijk is voor het bouwen van vliegtuigen, treinen of bouwprojecten.

Wereld Habitatdag
5 oktober
Iedere eerste maandag van oktober is het Wereld Habitatdag. Deze Dag is door de Verenigde Naties opgericht om meer bewustzijn te creëren van hoe belangrijk een goede woonomgeving is.

26
november

26 nov

Eerdere edities:
In 2019: 26 november
Deze site gebruikt Cookies.