Pijltje
Gebruikersnaam: Sluiten
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreren

Nieuws


Home > Nieuws

FijneDagVan op WhatsApp - iedere dag een 'Dag Van' op WhatsApp!


 LinkIn nieuws door Tijs
FijneDagVan op WhatsApp - iedere dag een 'Dag Van' op WhatsApp!

Aangepast op 31 januari 2017

FijneDagVan is vanaf nu ook via WhatsApp te lezen! Iedere dag krijgt u dan van ons een berichtje op WhatsApp waarop we u vertellen welke 'Dag Van' het die dag is. Meedoen? Stuur dan de tekst 'FDV aan' naar het nummer 06 577 69 891. Meer weten, bijvoorbeeld over de frequentie en het afmelden? Lees dan hier verder.

WhatsApp
WhatsApp is één van de meest gebruikte apps van Nederland, en is dan ook een handige manier om iedere dag te zien welke Dag Van het is. We sturen een bericht of twee per dag, met daarin welke 'Dag Van' of 'Week Van' het is, met wat achtergrondinformatie en een link waar u er nog meer over kunt lezen.

Voorlopig gaat het nog even om een experiment. We durven nog niet met zekerheid te zeggen hoeveel berichten we gaan versturen - we denken aan één of twee per dag, want ook wij houden niet van spam. Het kan ook zijn dat de dienst nog niet helemaal goed werkt en het even duurt voor u bijvoorbeeld een eerste bericht krijgt. De dienst is onofficieel, en WhatsApp wil daar nog wel eens tegen optreden. We kunnen op dit moment alleen maar hopen dat dat niet gebeurt.

Afmelden en privacy
Wilt u zich weer afmelden voor de dienst? Stuur dan 'FDV uit' naar het nummer. We verwijderen u dan zo snel mogelijk uit ons bestand.

We willen ook even voorop stellen dat we uw nummer nooit zullen gebruiken voor andere doeleinden. We gaan geen gegevens verkopen aan adverteerders, of reclames sturen via WhatsApp.

Overigens kunt u ook op andere manieren volgen welke 'Dag Van' het is. Volg ons bijvoorbeeld op Facebook of Twitter!

Vindt u een Congresdag ook een Dag?
Ja, altijd
Ja, als het maar met dag van begint.
Ja, als het publiek toegankelijk is.
Nee, nooit.

^^