FijneDagVan in de media
FijneDagVan verschijnt regelmatig in de media om te praten over het fenomeen Dagen Van. Op deze pagina vindt u een overzicht van die Dagen.

NRC.next
NRC.next wilde graag weten hoe je nou precies een Dag Van opricht. Daarvoor vroegen ze onze hulp, waarna zij zelf een Dag oprichtten, de Dag van je Ex. Graag gedaan hoor!
Het hele artikel is hier te lezen.

Algemeen Dagblad
Naar aanleiding van de Dag van de Linkshandigen wilde het Algemeen Dagblad weten hoeveel Dagen er eigenlijk wel niet bestaan, en schreef daarbij over FijneDagVan. Overigens zonder ons daarvoor te benaderen...
Het artikel is via Blendle te lezen (betaald).

De Telegraaf
De Telegraaf wijdde een mooi artikel aan de overvloed van Dagen Van, en schreef er onder andere bij hoe reclamebureaus dankbaar gebruik maken van het fenomeen om hun producten te verkopen.
Het interview is hier te downloaden als PDF, of hier te koop via Blendle (betaald).

Evers Staat Op
We waren ook live te horen in de ochtenduitzending van Evers Staat Op op Radio 538. Dat item is hier terug te luisteren.

Parool
Ook het Parool besteedde aandacht aan het fenomeen, in dit artikel dat ook ging over het fenomeen dat er zoveel verschillende Dagen Van zijn.
Het artikel is hier terug te lezen (betaald).

RTV Noord-Holland
Voor het programma Spitstijd maakte radiojournalist Sjoerd Hilarius dit mooie item.

Brabants Dagblad
Omdat een deel van onze redactie uit Tilburg komt, wilde de regionale krant Brabants Dagblad ook graag aandacht besteden aan FijneDagVan, omdat het nu eenmaal een (deels) Brabants project is.
Het artikel is hier terug te lezen (betaalmuur), al zette de journalist een afgeslankte versie gratis online.

Omroep MAX
Voor hun nieuwe pilot Hallo Nederland wilde Omroep Max ons graag voor de camera hebben. Het item ging over meer over de Week van de Toegankelijkheid en de Week van de Friet, maar we wisten de tv-makers ook te vertellen dat er veel Dagen Van zijn die behoorlijk conflicteren met elkaar...
Het item is terug te kijken via deze website.

Nu.nl
Nederlands grootste website, Nu.nl, interviewde ons voor hun weekendbijlage. Het interview had een interactieve tool waarmee lezers meteen konden zien welke Dag op hun verjaardag viel.
Het artikel is hier gratis terug te lezen.

Metro
Metro schreef ook een stuk over het grote aantal Dagen Van. Lees het hier.
Deze site gebruikt Cookies.