10 mei

Nationale Spekkoekdag

10 mei - over 82 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 22 november 11:31

Nationale Spekkoekdag

Categorie:
125-food Voedsel

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Spekkoek is van oorsprong een Indische lekkernij waar veel mensen van houden en echt trots op zijn. Spekkoek mag wat nationalespekkoekdag.nl betreft elke dag van het jaar gegeten worden, maar op 10 mei zetten ze spekkoek in de spotlights, is de koek een beetje van iedereen en eten we het gezamenlijk. Gek op spekkoek? Laat wat van je horen en vier op 10 mei de Dag van de Spekkoek.

Wens iemand een Fijne Nationale Spekkoekdag!
Verwante Dagen

Wereld Malbecdag
17 april
Je kunt jezelf wel 'de beste druif ter wereld' noemen, maar zolang je geen eigen Dag Van naar je vernoemt krijgt is dat natuurlijk een lege term. De enige druif die daarom die titel mag dragen is de Argentijnse malbecdruif, die volgens kenners ook de beste wijn ter wereld oplevert.

Dag van de Komkommer
1 juli
Juli is geen hele spannende maand op deze website. Er zijn dan slechts een paar Dagen, slechts een Week en juli is ook al geen Maand Van... Waarom dat is, is ons niet helemaal duidelijk.

Wereld Tapasdag
18 juni
Wat is er nou leuker én lekkerder dan tapas? Het vingervoedsel in kleine hoeveelheden verovert ook in razend tempo de Nederlandse gastronomie, en land van herkomst Spanje wrijft in zijn handen door die culinairculturele marketing.

Deze site gebruikt Cookies.