10 januari

Nationale functioneel programmeren dag

10 januari - 146 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 januari 14:32

Nationale functioneel programmeren dag

Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Nationale functioneel programmeren dag is een bijeenkomst van onderzoekers, studenten, en geleerden in de gedeelde interesse in functioneel programmeren, codes schrijven dus. De laatste technieken worden uitgelicht en de nieuwste apps worden uitgewisseld. En dat allemaal op vrijdag 11 januari 2019, gehost door de Nederlandse Defensieacademie. Van experts tot nieuwkomers, iedereen is welkom op deze functionele Dag!

Wens iemand een Fijne Nationale functioneel programmeren dag!
Verwante Dagen

Wereld Normalisatiedag
14 oktober
U staat er misschien niet altijd even hard bij stil, maar "normalisatie" is wat onze levens een heel stuk makkelijker maakt. Vooral de transportwereld vaart wel bij normalisatie, wat betekent dat alle producten een beetje standaard hebben zodat de hele wereld er iets mee kan.

Internationale Dag van het Internet
29 oktober
Volgens de organisatie van deze Dag wordt op 29 oktober de meest ingrijpende uitvinding van de mens ooit vereeuwigd: het internet. Het internet - wat begon met het verbinden van twee computers - is op 29 oktober 1969 als zodanig ontstaan.

Internationale Dag ter Uitbanning van Nucleaire Wapens
26 september
Het is een godswonder dat we onszelf nog niet naar de galemiezen hebben gebombardeerd, want de grootmachten van deze wereld hebben meer dan genoeg explosieve vuurkracht om de aarde wel 30 keer te vernietigen.

10
januari

10 jan

Eerdere edities:
In 2019: 11 januari
In 2015: 9 januari
In 2014: 10 januari
Deze site gebruikt Cookies.