10 januari

Nationale functioneel programmeren dag

10 januari - 213 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 januari 14:32

Nationale functioneel programmeren dag

Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Nationale functioneel programmeren dag is een bijeenkomst van onderzoekers, studenten, en geleerden in de gedeelde interesse in functioneel programmeren, codes schrijven dus. De laatste technieken worden uitgelicht en de nieuwste apps worden uitgewisseld. En dat allemaal op vrijdag 11 januari 2019, gehost door de Nederlandse Defensieacademie. Van experts tot nieuwkomers, iedereen is welkom op deze functionele Dag!

Wens iemand een Fijne Nationale functioneel programmeren dag!
Verwante Dagen

Internationale Dag voor Vrouwen in de Wetenschap
11 februari
Als mannen en vrouwen écht gelijk behandeld zouden worden, dan zou ieder werkveld 50-50 verdeeld moeten zijn tussen de seksen. In de wetenschap is dat helaas verre van het geval.

Dag van de Stalen Buis
12 november
Waarschijnlijk bent u zich er totaal niet van bewust hoe vaak u in het dagelijks leven een stalen buis tegenkomt. Of, beter gezegd, hoeveel constructies u ziet waarin stalen buizen en buisproducten zoals bochten, fittingen en flenzen verwerkt zijn.

Programmeursdag
12 september
Programmeursdag is een feestdag die bij veel bedrijven in de sector informatietechnologie 'gevierd' wordt. Programmeursdag is de 256e dag (=100 hexadecimaal) van elk jaar (13 september in normale jaren en 12 september in schrikkeljaren).

10
januari

10 jan

Eerdere edities:
In 2019: 11 januari
In 2015: 9 januari
In 2014: 10 januari
Deze site gebruikt Cookies.