11 januari

Nationale functioneel programmeren dag

aandacht11 januari - 278 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 11:21

Nationale functioneel programmeren dag

Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Nationale functioneel programmeren dag is een bijeenkomst van onderzoekers, studenten, en geleerden in de gedeelde interesse in functioneel programmeren, codes schrijven dus. De laatste technieken worden uitgelicht en de nieuwste apps worden uitgewisseld. En dat allemaal op vrijdag 11 januari 2019, gehost door de Nederlandse Defensieacademie. Van experts tot nieuwkomers, iedereen is welkom op deze functionele Dag!

Wens iemand een Fijne Nationale functioneel programmeren dag!
Verwante Dagen

Dag van de Warmtepomp
26 september
Wie niet met warmtepompen werkt, heeft waarschijnlijk niets te zoeken op de Dag van de Warmtepomp, dit jaar op $datum. Maar zit u wel in die sector? Oh man, dan kunt u wat beleven op deze dag met 'inspirerende praktijkvoorbeelden' over warmtepompen, een congres vol workshops en presentaties over dit enerverende onderwerp.

Internationale Dag van het Internet
29 oktober
Volgens de website wordt op 29 oktober de meest ingrijpende uitvinding van de mens ooit vereeuwigd: het internet. Het internet - wat begon met het verbinden van twee computers - is op 29 oktober 1969 als zodanig ontstaan.

Internationale Dag van de Statistiek
20 oktober
Statistieken, dat klinkt als iets heel ingewikkelds en wiskundigs, en ook niet echt heel boeiend om eerlijk te zijn. Wees gerust, op Wereld StatistiekDag hoeft u zelf niets te berekenen of formules toe te passen op iets, maar u moet wel even beseffen hoe belangrijk het is dat dergelijk werk door bepaalde mensen en organisaties wordt gedaan.

11
januari

11 jan

Eerdere edities:
In 2015: 9 januari
In 2014: 10 januari
In 2013: 11 januari
Deze site gebruikt Cookies.