18 juni

Dag van het Topadvies

18 juni - over 23 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 februari 17:37


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Gewoon advies, dat kunt u overal krijgen. IMaar topadvies, dat is wel even wat anders. Sterker nog, volgens de organisatie achter de Dag van het Topadvies is adviseren een vak, met 'maatschappelijk ongelooflijke relevantie'. Niet gek dus dat er een hele Dag wordt georganiseerd rondom het onderwerp. De Dag van het Topadvies vindt plaats op 18 juni.

Tijdens de Dag van het Topadvies komen adviseurs bij elkaar in Fort Voordorp in Groenekan. Daar spreken zij over het 'future proof' maken van het vak. Er zijn workshops rondom trendverkenning, ondernemerskansen, en het aanwinnen van jong toptalent. Ook vindt tijdens deze Dag de Advies Award-uitreiking plaats. We zijn razend benieuwd wie die felbegeerde trofee mee naar huis mag nemen.

Ons advies is om gewoon op de website te kijken voor alle info. Weet u dat ook weer.

Wens iemand een Fijne Dag van het Topadvies!
Verwante Dagen

Dag van de Arbeid
1 mei
Geef het maar toe: Ook u zit vaak genoeg op de klok te kijken tijdens het werk. Die laatste twee uurtjes, die 4-uursdip, daar heeft u soms helemaal geen zin in.

Dag van de Coach
4 juni
De Dag van de Coach heeft niets te maken met sport, maar is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving.

Dag van de Duizend Voorbeelden
19 maart
Werken is niet makkelijk als je een handicap hebt. Veel werkgevers deinzen er toch voor terug, ook al willen gehandicapten graag meedoen in de samenleving.

Deze site gebruikt Cookies.