18 juni

Dag van het Topadvies

18 juni - 92 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 februari 17:37


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Gewoon advies, dat kunt u overal krijgen. IMaar topadvies, dat is wel even wat anders. Sterker nog, volgens de organisatie achter de Dag van het Topadvies is adviseren een vak, met 'maatschappelijk ongelooflijke relevantie'. Niet gek dus dat er een hele Dag wordt georganiseerd rondom het onderwerp. De Dag van het Topadvies vindt plaats op 18 juni.

Tijdens de Dag van het Topadvies komen adviseurs bij elkaar in Fort Voordorp in Groenekan. Daar spreken zij over het 'future proof' maken van het vak. Er zijn workshops rondom trendverkenning, ondernemerskansen, en het aanwinnen van jong toptalent. Ook vindt tijdens deze Dag de Advies Award-uitreiking plaats. We zijn razend benieuwd wie die felbegeerde trofee mee naar huis mag nemen.

Ons advies is om gewoon op de website te kijken voor alle info. Weet u dat ook weer.

Wens iemand een Fijne Dag van het Topadvies!
Verwante Dagen

Dag van de Heftruckchauffeur
8 mei
Neemt u het maar aan van een niet nader te noemen FijneDagVan-redacteur die in zijn studententijd regelmatig rondreed door magazijnen: heftruckchauffeurs zijn een essentieel onderdeel van de economie!

Dag van het Werkplezier
13 november
Zeg eens eerlijk, springt u iedere maandag weer vol goede moed uit bed, met veel zin om naar uw werk te gaan? Mag u uw collega's eigenlijk wel, of ontneemt die vervelende baas met een calimerocomplex u de motivatie voor uw arbeid?

Internationale Dag van de Jongerenvaardigheden
15 juli
Met een goede opleiding kun je ver komen in het leven. Toch is dat voor lang niet iedereen een gegeven. Hier in het Westen hebben we te maken met een leenstelsel, maar zelfs dat onzalige plan is nog erg effectief vergeleken met wat er voor mensen uit derdewereldlanden vaak mogelijk is.

18
juni

18 jun

Deze site gebruikt Cookies.