18 juni

Dag van het Topadvies

18 juni - over 80 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 februari 17:37


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Gewoon advies, dat kunt u overal krijgen. IMaar topadvies, dat is wel even wat anders. Sterker nog, volgens de organisatie achter de Dag van het Topadvies is adviseren een vak, met 'maatschappelijk ongelooflijke relevantie'. Niet gek dus dat er een hele Dag wordt georganiseerd rondom het onderwerp. De Dag van het Topadvies vindt plaats op 18 juni.

Tijdens de Dag van het Topadvies komen adviseurs bij elkaar in Fort Voordorp in Groenekan. Daar spreken zij over het 'future proof' maken van het vak. Er zijn workshops rondom trendverkenning, ondernemerskansen, en het aanwinnen van jong toptalent. Ook vindt tijdens deze Dag de Advies Award-uitreiking plaats. We zijn razend benieuwd wie die felbegeerde trofee mee naar huis mag nemen.

Ons advies is om gewoon op de website te kijken voor alle info. Weet u dat ook weer.

Wens iemand een Fijne Dag van het Topadvies!
Verwante Dagen

Landelijke Econometristendag
11 februari
Als vrouwen, (Afrikaanse) kinderen, ouderen, roodharigen en landschappen een eigen Dag krijgen, waarom zouden econometristen er dan geen mogen krijgen?

Dag van de Flexmedewerker
18 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

Dag van het Vakcentrum
14 mei
Het Vakcentrum is "de brancheorganisatie van de zelfstandige detaillist in de foodsector en de fast moving consumer goods" (zelf invulling aan geven). En ook zij hebben een Dag.

18
juni

18 jun

Komende Dagen
Wereld Backupdag
Wereld Backupdag
31 maart
Dag van de Grap
Dag van de Grap
1 april
Deze site gebruikt Cookies.