8 september

Dag van de Waardecreatie

LET OP: deze Dag is in 2016 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2016 versie van deze Dag.
8 september 2016 - 952 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 16:46


Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

8 september vindt de Dag van de Waardecreatie plaats. Wat is dat? horen we u al vragen, maar het antwoord moeten we u helaas schuldig blijven. We weten dat ene Vincent Wiegel een workshop komt zeggen met de enigmatische titel 'Succesvol lean' (sic), iemand anders die praat over 'Financiën in de nieuwe economie', en dat de Dag dit jaar in het teken staat van de sporters op de Olympische Spelen. Dat wordt volgens de website gecombineerd met "inhoudelijke thema's als smart data, lean en finance, vanzelfspreken onder begeleiding van vak-autoriteiten." Wie het snapt mag zijn hand opsteken. Wie nu zin heeft om naar de Dag van de Waardecreatie te gaan overigens ook.

Maar misschien is dat juist wel het hele idee. Waarde creëer je zelf, dus creëeren de organisatoren zelf de waarde van de Dag van de Waardecreatie. Meer meta wordt het niet. Misschien komt u wel wijs uit de marketingtermen op de website met de aankondiging.

Verwante Dagen

Internationale Dag van de Vrede
21 september
Op 21 september ieder jaar vragen de Verenigde Naties aan alle lidstaten die in oorlog verkeren, een etmaal lang een staakt-het-vuren in te zetten. Ook vredelievende staten zouden op deze Dag wereldvrede moeten herdenken.

Wereld Drenteldag
19 juni
Je hoort het niet vaak, dat iemand drentelt. Het is dan ook de vrije vertaling (Google Translate, ja) van World Sauntering Day. Een dag waarop we het gewoon rustig aan moeten doen.

Wereldontwikkelingsdag
24 oktober
Deze Dag bestaat al vanaf het jaar 1972 en we kwamen er in 2015 pas achter. De VN besluit over zo veel resoluties waarin ze Dagen uitroepen, dat het lijkt alsof ze niks beter te doen hebben.

8
september

8 sep

Deze site gebruikt Cookies.