8 september

Dag van de Waardecreatie

LET OP: deze Dag is in 2016 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2016 versie van deze Dag.
aandacht8 september 2016 - 1047 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 16:46


Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

8 september vindt de Dag van de Waardecreatie plaats. Wat is dat? horen we u al vragen, maar het antwoord moeten we u helaas schuldig blijven. We weten dat ene Vincent Wiegel een workshop komt zeggen met de enigmatische titel 'Succesvol lean' (sic), iemand anders die praat over 'Financiën in de nieuwe economie', en dat de Dag dit jaar in het teken staat van de sporters op de Olympische Spelen. Dat wordt volgens de website gecombineerd met "inhoudelijke thema's als smart data, lean en finance, vanzelfspreken onder begeleiding van vak-autoriteiten." Wie het snapt mag zijn hand opsteken. Wie nu zin heeft om naar de Dag van de Waardecreatie te gaan overigens ook.

Maar misschien is dat juist wel het hele idee. Waarde creëer je zelf, dus creëeren de organisatoren zelf de waarde van de Dag van de Waardecreatie. Meer meta wordt het niet. Misschien komt u wel wijs uit de marketingtermen op de website met de aankondiging.

Wens iemand een Fijne Dag van de Waardecreatie!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Biodiesel
10 augustus
In 1893 werd ergens in Duitsland de eerste dieselmotor aangezet. Een revolutionair apparaat dat de olievretende 'gewone' motor de nek om moest gaan draaien.

Wereldontwikkelingsdag
24 oktober
Deze Dag bestaat al vanaf het jaar 1972 en we kwamen er in 2015 pas achter. De VN besluit over zo veel resoluties waarin ze Dagen uitroepen, dat het lijkt alsof ze niks beter te doen hebben.

Internationale Dag van de Vermiste of Ontvoerde VN-medewerkers
25 maart
Ieder jaar op 25 maart houden de Verenigde Naties de Dag van hun Vermisten en Gedetineerden. Niet de algemene Dag van de Vermisten (want die is op 30 augustus), maar een Dag van Vermiste VN-medewerkers.

8
september

8 sep

Eerdere edities:
In 2016: 8 september
In 2015: 17 september
Deze site gebruikt Cookies.