8 september

Dag van de Waardecreatie

8 september - over 199 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00


Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

8 september vindt de Dag van de Waardecreatie plaats. Wat is dat? horen we u al vragen, maar het antwoord moeten we u helaas schuldig blijven. We weten dat ene Vincent Wiegel een workshop komt zeggen met de enigmatische titel 'Succesvol lean' (sic), iemand anders die praat over 'Financiën in de nieuwe economie', en dat de Dag dit jaar in het teken staat van de sporters op de Olympische Spelen. Dat wordt volgens de website gecombineerd met "inhoudelijke thema's als smart data, lean en finance, vanzelfspreken onder begeleiding van vak-autoriteiten." Wie het snapt mag zijn hand opsteken. Wie nu zin heeft om naar de Dag van de Waardecreatie te gaan overigens ook.

Maar misschien is dat juist wel het hele idee. Waarde creëer je zelf, dus creëeren de organisatoren zelf de waarde van de Dag van de Waardecreatie. Meer meta wordt het niet. Misschien komt u wel wijs uit de marketingtermen op de website met de aankondiging.

Verwante Dagen

Dag van de Huishoudelijke Hulp
15 mei
Uw huishoudelijke hulp verdient wel eens een bedankje en wat extra aandacht. Dat kan vandaag! Op 15 mei is het de nationale Dag van de Huishoudelijke Hulp.

Wereldontwikkelingsdag
24 oktober
Deze Dag bestaat al vanaf het jaar 1972 en we kwamen er in 2015 pas achter. De VN besluit over zo veel resoluties waarin ze Dagen uitroepen, dat het lijkt alsof ze niks beter te doen hebben.

Dag van de Juridisch Secretaresse
2 oktober
Secretaressedag is voor de juridische industrie niet goed genoeg. Daar willen ze méér, want een secretaresse, dat kan iedereen schijnbaar doen. Een juridisch secretaresse echter, dat is zo'n uniek beroep dat niemand er aan kan tippen.

8
september

8 sep

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.