7 februari

Dag van de VVE-Beheerder

congres7 februari - 164 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 6 mei 13:08


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

VVE's hebben macht. Ze beslissen over het lot van soms wel tientallen huizenbezitters in hun omgeving met essentiële zaken als nutsvoorzieningen of het plaatsen van planten. Maar met veel macht komt ook veel juridische verantwoordelijkheid. Advocatenkantoor Rijssenbeek organiseert daarom jaarlijkse de Dag van de VVE-beheerder.

De Dag van de VVE-beheerder is een congresdag voor de leiders van Verenigingen van Eigenaren. Tijdens de Dag kunnen zij hun kennis over juridische zaken omtrent hun werk bijspijkeren.

Op de website is over de editie van dit jaar niet veel te vinden, maar op eerdere edities wel.

Wens iemand een Fijne Dag van de VVE-Beheerder!
Verwante Dagen

Dag van de Heftruckchauffeur
8 mei
Neemt u het maar aan van een niet nader te noemen FijneDagVan-redacteur die in zijn studententijd regelmatig rondreed door magazijnen: heftruckchauffeurs zijn een essentieel onderdeel van de economie!

Dag van de Praktijkmanager
23 mei
Een praktijkmanager is iemand die in de zorg werkzaam is om orde op zaken te stellen binnen bijvoorbeeld tandartspraktijken of begeleide bewoningen. De praktijkmanager zorgt voor al het administratieve werk, en al het geregel in het algemeen dat de specialist van het werk afhoudt waar hij voor is aangesteld.

Dag van de Projectontwikkeling
16 mei
De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

Deze site gebruikt Cookies.