7 februari

Dag van de VVE-Beheerder

7 februari - 69 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 17:32


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

VVE's hebben macht. Ze beslissen over het lot van soms wel tientallen huizenbezitters in hun omgeving met essentiële zaken als nutsvoorzieningen of het plaatsen van planten. Maar met veel macht komt ook veel juridische verantwoordelijkheid. Advocatenkantoor Rijssenbeek organiseert daarom jaarlijkse de Dag van de VVE-beheerder.

De Dag van de VVE-beheerder is een congresdag voor de leiders van Verenigingen van Eigenaren. Tijdens de Dag kunnen zij hun kennis over juridische zaken omtrent hun werk bijspijkeren.

Op de website is over de editie van dit jaar niet veel te vinden, maar op eerdere edities wel.

Verwante Dagen

Dag van het Erfrecht
22 maart
Ben je dood, pakken ze alsnog je geld. Het is bovendien ook nog waanzinnig ingewikkeld om te begrijpen hoe het zit met erfrecht, maar op 22 maart leert u daar alles over, op de Dag van het Erfrecht.

Dag van de Systeembeheerder
26 juli
Systeembeheerders hebben het zwaar. Vergis u niet. Na jarenlange scholing en ervaring, hele weekenden weggooien om kleine programmaatjes te schrijven op donkere zolders en duizenden bladzijden lezen in handboeken zijn de systeembeheerders vloeiend geworden in HTML, Perl, Java, Python, C, C++ en Unix.

Dag van de Uitzendondernemer
28 maart
Zelf noemt de organisatie de Dag van de Uitzendondernemer "een onmisbaar evenement", maar dat waardeoordeel laten we liever aan u over. Tijdens deze Dag kunt u namelijk workshops organiseren op het gebied van ondernemend uitzenden, en dan met name op de arbeidsmarkt.

7
februari

7 feb

Deze site gebruikt Cookies.