7 februari

Dag van de Politiek

7 februari - 188 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 4 februari 19:38


Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Politiek is vaak een saai onderwerp, waar zeker jongeren nog weinig van moeten hebben. Middelburg probeert dat op te lossen door een 'Dag van de Politiek' in het leven te roepen. Tijdens die Dag, op 7 februari, kunnen jongeren in gesprek raken met politici uit de omgeving. Het is een heel evenement met muzikale begeleiding van een DJ.

Informatie over deze Dag is hier te vinden.

Verwante Dagen

Dag van Europa
9 mei
In economisch zware tijden moeten we alle zeilen bijzetten. En of u nu groot fan bent van Europeaanse saamhorigheid of het subcontinent een log, bureaucratisch beest vindt waar uw duurverdiende en schaarse belastingcenten worden verkwanseld, feit blijft dat we met z'n allen in hetzelfde solidaire schuitje zitten en dat er momenteel hard moet worden gewerkt om onze hooggeachte euro te redden.

Dag van de Ondermijning
24 maart
Wij dachten altijd dat alle vormen van criminaliteit slecht waren voor de samenleving, maar er schijnt iets te bestaan als 'ondermijnende criminaliteit'.

Internationale Dag van Slachtoffers van Marteling en Foltering
26 juni
Helaas komt er in de wereld nog veel marteling en foltering voor. Niet alleen in derdewereldlanden, waar marteling voor informatie vaker voorkomt dan zou mogen, maar denk bijvoorbeeld ook aan de gevangen in Guantanamo Bay.

Deze site gebruikt Cookies.