7 februari

Dag van de Politiek

7 februari - 250 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 augustus 11:53

Dag van de Politiek

Categorie:
190-bank Overheid

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Politiek is vaak een saai onderwerp, waar zeker jongeren nog weinig van moeten hebben. Middelburg probeert dat op te lossen door een 'Dag van de Politiek' in het leven te roepen. Tijdens die Dag, op 7 februari, kunnen jongeren in gesprek raken met politici uit de omgeving. Het is een heel evenement met muzikale begeleiding van een DJ.

Informatie over deze Dag is hier te vinden.

Verwante Dagen

Europese Dag voor Slachtoffers van Terrorisme
10 maart
Op 11 mei 2007 vond één van de heftigste terroristische aanslagen op Europese bodem ooit plaats: De Spaanse metro-aanslagen in Madrid. Die eisten enkele tientallen levens en honderden gewonden.

Verantwoordingsdag
15 mei
Verantwoordingsdag is in Nederland de dag waarop de Rijksoverheid en de ministeries hun jaarverslagen presenteren aan de Tweede Kamer. De Dag vind traditioneel op de derde woensdag in mei plaats, een symbolisch half jaar voor Prinsjesdag (op de derde dinsdag van september).

Dag van de Maatschappelijke Opvang
28 oktober
Op 28 oktober wordt u in Driebergen opgevangen door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor de Dag van de Maatschappelijke Opvang. Tijdens dat congres krijgt u alles (maar dan ook echt álles!

Deze site gebruikt Cookies.