10 oktober

Dag van de Payroll-professional

LET OP: deze Dag is in 2019 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2019 versie van deze Dag.
congres10 oktober 2019 - 105 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 12 november 10:39

Dag van de Payroll-professional

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

U mag uw baas dan wel dankbaar zijn voor dat riante salaris, maar het is niet de ceo of de manager die zorgt dat het geld aan het eind van de maand naar uw bankrekening wordt overgemaakt. Daarvoor mag u de dames en heren op de payroll-afdeling bedanken. Op 5 oktober hebben zij hun eigen Dag, om stil te staan bij hoe belangrijk hun werk is. Het is dan de Dag van de Payroll-professional.

Tijdens deze Dag, die plaatsvindt in Schelle in België, zijn er allerlei lezingen te volgen waarin payrollpro's kunnen leren hoe zij hun vak beter kunnen uitoefenen. Zo leren zijn hoe eBlox werkt (?), hoe online HR-assistent Ella hen kan ondersteunen (??) en wat er nieuw is aan het SD Worx Flex Income Plan (???). Geen idee waar al die vage termen voor staan? Wij ook niet echt, maar dat hoeft ook niet. Belangrijker is dat u deze onderbelichte groep op het werk deze Dag een extra schouderklopje geeft. Zonder hen zou u tot de bedelstaf vervallen.

Wens iemand een Fijne Dag van de Payroll-professional!
Verwante Dagen

Landelijke Econometristendag
11 februari
Als vrouwen, (Afrikaanse) kinderen, ouderen, roodharigen en landschappen een eigen Dag krijgen, waarom zouden econometristen er dan geen mogen krijgen?

Dag van de Flexmedewerker
18 juni
De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

Internationale Dag van het Micro- en Klein Bedrijf
27 juni
Grote multinationals mogen dan wel constant in de belangstelling staan, maar de échte motor van de economie zijn kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen die wereldwijd 90% van het bedrijfsleven, en gemiddeld zijn ze goed voor zo'n 60 tot 70% van de werkgelegenheid en meer dan de helft van het BNP.

10
oktober

10 okt

Eerdere edities:
In 2019: 10 oktober
In 2018: 4 oktober
In 2017: 5 oktober
Komende Dagen
Wereld Douanedag
Wereld Douanedag
26 januari
Deze site gebruikt Cookies.