10 oktober

Dag van de Payroll-professional

aandacht10 oktober - 4 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 juni 17:47

Dag van de Payroll-professional

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

U mag uw baas dan wel dankbaar zijn voor dat riante salaris, maar het is niet de ceo of de manager die zorgt dat het geld aan het eind van de maand naar uw bankrekening wordt overgemaakt. Daarvoor mag u de dames en heren op de payroll-afdeling bedanken. Op 5 oktober hebben zij hun eigen Dag, om stil te staan bij hoe belangrijk hun werk is. Het is dan de Dag van de Payroll-professional.

Tijdens deze Dag, die plaatsvindt in Schelle in België, zijn er allerlei lezingen te volgen waarin payrollpro's kunnen leren hoe zij hun vak beter kunnen uitoefenen. Zo leren zijn hoe eBlox werkt (?), hoe online HR-assistent Ella hen kan ondersteunen (??) en wat er nieuw is aan het SD Worx Flex Income Plan (???). Geen idee waar al die vage termen voor staan? Wij ook niet echt, maar dat hoeft ook niet. Belangrijker is dat u deze onderbelichte groep op het werk deze Dag een extra schouderklopje geeft. Zonder hen zou u tot de bedelstaf vervallen.

Wens iemand een Fijne Dag van de Payroll-professional!
Verwante Dagen

Dag van de Coach
6 juni
De Dag van de Coach heeft niets te maken met sport, maar is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving.

Wereld Bespaardag
31 oktober
Wereld Bespaardag is ieder jaar op $datum om eens goed op die knip te gaan zitten, maar ook financiële zekerheid te creëren. Niet alleen als individu, maar ook als samenleving.

Dag van de Freelancer
10 oktober
Niet alleen in Nederland, maar ook in Vlaanderen draait de economie volledig op freelancers, zelfstandigen en eenpitters. Die willen zich niet binden aan één werkgever, maar de vrijheid hebben om opdrachten aan te nemen wanneer en waar zij willen.

10
oktober

10 okt

Eerdere edities:
In 2018: 4 oktober
In 2017: 5 oktober
Deze site gebruikt Cookies.