1 november

Dag van de Oppervlaktetechnologie

LET OP: deze Dag is in 2017 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2017 versie van deze Dag.
1 november 2017 - 532 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 16:21

Dag van de Oppervlaktetechnologie

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

"De vraag naar geavanceerde oppervlaktetechnieken wordt net zoals de verantwoordelijkheid voor de applicateur steeds groter en de verwachtingen aan de coating steeds hoger." Het staat letterlijk te lezen op de website van de mensen die willen dat we 1 november de Dag van de Oppervlaktetechnologie gaan vieren. Hoog tijd om eens wat duidelijkheid te scheppen in de chaos van het ambtelijk jargon.

Oppervlaktetechnologie is een begrip dat duidt op de beschermende laag van materie. Want treinen, bruggen, regenpijpen, ze houden het lang niet vol in de buitenlucht zonder een flinke dosis oppervlakteversteviging.

Tijdens deze Dag zijn wervelende disussie te volgen, waarin volwassen mannen bloedserieus praten over sexy thema's als 'Waar staan we nu met zeswaardig Chroom?', maar voor iedereen die wil horen waar deze Dag uiteraard om draait komen ook 'dossiers over nikkelzouten, boorzuur en sulfonaten' op de spreektafel. U snapt dat er geen taboe ongemoeid wordt gelaten op deze Dag, dus kijk snel op de website voor alle informatie.

Verwante Dagen

Dag van het Leerlingenvervoer
24 januari
Honderdduizenden studenten moeten iedere dag naar school, maar zeker sinds de afschaffing van de basisbeurs heeft lang niet iedereen het geluk vlakbij zijn school te wonen.

Dag van de Bouw
15 juni
De Dag van de Bouw is een jaarlijks terugkerende open dag, waarbij het publiek eens een kijkje kan nemen achter de schermen van bouwprojecten. Aannemers en bouwbedrijven stellen op deze Dag, die op een zaterdag van mei of juni wordt gehouden, hun mooiste of ingewikkeldste bouwwerken open aan omwonenden, passanten, bewoners en/of gebruikers (bijvoorbeeld bij een school, ziekenhuis of nieuwe weg).

Nationale Kringloopdag
5 oktober
Op de eerste zaterdag van oktober is het de Nationale Kringloopdag in Nederland. Door onze actieve lezers werden we geattendeerd op deze feestelijke open dag van kringloopwinkels.

1
november

1 nov

Deze site gebruikt Cookies.