1 november

Dag van de Oppervlaktetechnologie

1 november - over 253 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Oppervlaktetechnologie

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

"De vraag naar geavanceerde oppervlaktetechnieken wordt net zoals de verantwoordelijkheid voor de applicateur steeds groter en de verwachtingen aan de coating steeds hoger." Het staat letterlijk te lezen op de website van de mensen die willen dat we 1 november de Dag van de Oppervlaktetechnologie gaan vieren. Hoog tijd om eens wat duidelijkheid te scheppen in de chaos van het ambtelijk jargon.

Oppervlaktetechnologie is een begrip dat duidt op de beschermende laag van materie. Want treinen, bruggen, regenpijpen, ze houden het lang niet vol in de buitenlucht zonder een flinke dosis oppervlakteversteviging.

Tijdens deze Dag zijn wervelende disussie te volgen, waarin volwassen mannen bloedserieus praten over sexy thema's als 'Waar staan we nu met zeswaardig Chroom?', maar voor iedereen die wil horen waar deze Dag uiteraard om draait komen ook 'dossiers over nikkelzouten, boorzuur en sulfonaten' op de spreektafel. U snapt dat er geen taboe ongemoeid wordt gelaten op deze Dag, dus kijk snel op de website voor alle informatie.

Verwante Dagen

Dag van de Projectontwikkeling
18 mei
De Dag van de Projectontwikkeling is hét trefpunt voor bestuurders en vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

Dag van de Praktijkmanager
17 mei
Een praktijkmanager is iemand die in de zorg werkzaam is om orde op zaken te stellen binnen bijvoorbeeld tandartspraktijken of begeleide bewoningen. De praktijkmanager zorgt voor al het administratieve werk, en al het geregel in het algemeen dat de specialist van het werk afhoudt waar hij voor is aangesteld.

Dag van de Boerin
9 september
'De boer' staat altijd in de schijnwerper als de noest arbeidende agrariër die voor dag en dauw opstaat om de Nederlandse melkplas te vergroten en de veestapel op te hopen.

1
november

1 nov

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.