1 november

Dag van de Oppervlaktetechnologie

LET OP: deze Dag is in 2017 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2017 versie van deze Dag.
aandacht1 november 2017 - 627 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 16:21

Dag van de Oppervlaktetechnologie

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

"De vraag naar geavanceerde oppervlaktetechnieken wordt net zoals de verantwoordelijkheid voor de applicateur steeds groter en de verwachtingen aan de coating steeds hoger." Het staat letterlijk te lezen op de website van de mensen die willen dat we 1 november de Dag van de Oppervlaktetechnologie gaan vieren. Hoog tijd om eens wat duidelijkheid te scheppen in de chaos van het ambtelijk jargon.

Oppervlaktetechnologie is een begrip dat duidt op de beschermende laag van materie. Want treinen, bruggen, regenpijpen, ze houden het lang niet vol in de buitenlucht zonder een flinke dosis oppervlakteversteviging.

Tijdens deze Dag zijn wervelende disussie te volgen, waarin volwassen mannen bloedserieus praten over sexy thema's als 'Waar staan we nu met zeswaardig Chroom?', maar voor iedereen die wil horen waar deze Dag uiteraard om draait komen ook 'dossiers over nikkelzouten, boorzuur en sulfonaten' op de spreektafel. U snapt dat er geen taboe ongemoeid wordt gelaten op deze Dag, dus kijk snel op de website voor alle informatie.

Wens iemand een Fijne Dag van de Oppervlaktetechnologie!
Verwante Dagen

Internationale Dag van de Post
9 oktober
Post krijgen is leuk! Ansichtkaarten, blauwe belastingenveloppen, gas-, water-, licht-, internet, telefoon, TV-rekeningen... Wie krijgt ze niet graag? In een tijd van constante progressie in technologie krijgt de post het zwaarder elke dag.

Nationale Horecadag
21 mei
De horeca is per definitie een gebied waar u gewoon langs kunt komen, maar op $datum gooien de hotels, restaurants en cafés er nog een schepje bovenop.

Dag van de Coach
6 juni
De Dag van de Coach heeft niets te maken met sport, maar is een congresdag waarop diverse managementcoaches spreken over hun werk: Het effectief coachen van een werkomgeving.

1
november

1 nov

Eerdere edities:
In 2017: 1 november
In 2016: 13 november
In 2015: 12 november
Deze site gebruikt Cookies.