16 mei

Dag van de Duurzame Installateur

16 mei - 214 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 5 mei 19:59

Dag van de Duurzame Installateur

Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Omdat duurzaam de nieuwe norm is, worden ook installateurs duurzaam. Maar omdat dat nog lang niet zo makkelijk is als het lijkt, moet daar wel even een middagje kennis tegenaan worden gegooid. 10 mei is daarom de Dag van de Duurzame Installateur, een kennisdag voor elektrotechnische installateurs die meer willen weten over dit onderwerp. Een beperkte doelgroep dus, maar u kunt natuurlijk gewoon gaan. Iets spannender wordt het in ieder geval zeker als u weet dat niemand minder dat astronaut André Kuipers komt spreken, want ook ruimtevaarders zijn veel bezig met duurzaamheid.

U kunt ook kijken op de website van organisator Uw Duurzame Installateur, of voor wat meer informatie kunt u hier terecht.

Verwante Dagen

Internationale Pi-Dag
14 maart
Misschien is het wel een beetje raar om een hele Dag te organiseren rondom een cijfer (en ook nog eens een laag cijfer...), maar op 14 maart gebeurt het toch: Het is dan Internationale Pi-Dag!

Internationale Dag van de Statistiek
20 oktober
Statistieken, dat klinkt als iets heel ingewikkelds en wiskundigs, en ook niet echt heel boeiend om eerlijk te zijn. Wees gerust, op Wereld StatistiekDag hoeft u zelf niets te berekenen of formules toe te passen op iets, maar u moet wel even beseffen hoe belangrijk het is dat dergelijk werk door bepaalde mensen en organisaties wordt gedaan.

Dag van het Ondergronds Bouwen
11 juni
Wij zullen geenszins pretenderen experts te zijn in ondergronds bouwen. Tunnels, funderingen van huizen... Wij hebben er geen kaas van gegeten. Maar we kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is.

Deze site gebruikt Cookies.