23 februari

Dag van de Diversiteit in het Jeugdwerk

23 februari - 210 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 augustus 11:56

Dag van de Diversiteit in het Jeugdwerk

Categorie:
112-group Mens en maatschappij

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

De Dag van de Diversiteit in het Jeugdwerk is een Dag die in het Vlaanse Parlement wordt gehouden. Tijdens de Dag wordt niet alleen aandacht gevraagd voor het gelijknameige onderwerp, maar wordt ook een 'masterplan diversiteit in het jeugdwerk' gelanceerd.

Tijdens de Dag staat het belang van diversiteit centraal. Dat gebeurt onder andere door te kijken naar initiatieven die de Vlaamse overheid de afgelopen jaren heeft gehouden omtrent het onderwerp, en door nieuwe initiatieven in het zonnetje te zetten. Er is een gesprek met de minister, en een voorstelling van het nieuwe 'netwerk Jeugdwerk voor Allen'.

Meer informatie is hier te vinden.

Verwante Dagen

Internationale Dag van de Democratie
15 september
Momenteel wordt er hard gevochten voor pure democratie. Die ultieme vorm van regeren, waarbij de macht volledig aan de burger wordt gegeven, dat is volgens de algemene opinie wel de way to go.

Internationale Dag van het Geweldloos Verzet
2 oktober
Op 2 oktober viert de VN de Dag Van Het Geweldloos Verzet, op de geboortedag van Mahatma Gandhi. Gandhi was de leider van het geweldloze verzet in India waardoor de Engelsen het land verlieten.

Wereld Kusdag
6 juli
Een kus is het beste teken van affectie. Het betekent veel, in iedere cultuur op deze aardkloot is het op elkaar brengen van de monden het toonbeeld van liefde.

23
februari

23 feb

Komende Dagen
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Dag van de Huismeester
Dag van de Huismeester
25 september
Dag van de Thuiszorg
Dag van de Thuiszorg
25 september
Deze site gebruikt Cookies.