23 februari

Dag van de Diversiteit in het Jeugdwerk

23 februari - 296 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 augustus 11:56

Dag van de Diversiteit in het Jeugdwerk

Categorie:
112-group Mens en maatschappij

Waar gevierd:
Belgisch

Bron:
Deze website

De Dag van de Diversiteit in het Jeugdwerk is een Dag die in het Vlaanse Parlement wordt gehouden. Tijdens de Dag wordt niet alleen aandacht gevraagd voor het gelijknameige onderwerp, maar wordt ook een 'masterplan diversiteit in het jeugdwerk' gelanceerd.

Tijdens de Dag staat het belang van diversiteit centraal. Dat gebeurt onder andere door te kijken naar initiatieven die de Vlaamse overheid de afgelopen jaren heeft gehouden omtrent het onderwerp, en door nieuwe initiatieven in het zonnetje te zetten. Er is een gesprek met de minister, en een voorstelling van het nieuwe 'netwerk Jeugdwerk voor Allen'.

Meer informatie is hier te vinden.

Verwante Dagen

Internationale Dag tegen Kindermisbruik
19 november
Kinderen zijn belangrijk voor de wereld, met het oog op dat ze later ons gaan verzorgen en zo. Maar kinderen zijn ook een stuk zwakker, bijvoorbeeld tegen mensen die ze laten werken en zo.

Dag van de Alimentatie
27 juli
Alimentatie is voor niemand leuk - behalve misschien voor de ontvanger. Bovendien is het extra ironisch dat het € 149 kost om aan de Dag van de Alimentatie mee te doen, op 27 oktober dit jaar.

Dag van de Lange Mensen
21 juni
Als Lang Mens heb je het niet makkelijk. Goed, met concerten kijk je makkelijk over iedereen heen, maar dat weegt niet op tegen de krappe busstoeltjes, de beenruimte die je mist in het vliegtuig, de constante vragen of het koud is daarboven.

23
februari

23 feb

Deze site gebruikt Cookies.