13 maart

Dag van de Cultuureducatie

13 maart - 4 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 1 maart 16:55

Dag van de Cultuureducatie

Categorie:
134-viking Cultuur

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Deze Dag is bedoeld voor mensen die "werkzaam zijn in de cultuureducatie". Hierbij kunt u dus denken aan leraren of directies van scholen, culturele instellingen als muziekscholen, gemeenten en dergelijke. Zij worden op deze Dag door middel van workshops wijs gemaakt over het hoe en wat van cultuureducatie. Het thema van dit jaar draait om samenwerking tussen diversie instanties en hoe dat de sector kan verbeteren. Tussen de workshops door is er een spreekuur, waar deelnemers met experts in gesprek kunnen gaan over van alles en nog wat, gerelateerd aan talentontwikkeling.


De Dag Van De Cultuureducatie is opgericht in 2005 door het Cultuurnetwerk Nederland, en werkt samen met CANON Cultuurcel Vlaanderen en het Vlaams Ministerie van Cultuur, Jeugd, Sport en Media. Dit jaar vindt hij plaats op 13 maart.

Op de website van de Dag van De Cultuureducatie is het programma te vinden met alle sprekers. Ook kunt u zich daar inschrijven, of zoeken naar meer informatie.

Verwante Dagen

Dag van het Kasteel
25 mei
Weet u niet wat u op Tweede Pinksterdag moet doen? Geen zin om bij de schoonmoeder op de koffie te gaan of om met moeder de vrouw over de Scheveningse meubelboulevard te slenteren?

Internationale Dag van het Theater
27 maart
Theater. Dat is, zullen we maar zeggen, een film die je niet op pauze kunt zetten, niet mee naar huis kunt nemen en niet terug kunt spoelen als je iets niet begrijpt.

Sint Maarten
11 november
Sint Maarten staat voor ons voor het uithollen van pompoenen in een blokhut, gevolgd door het aansteken van een kaarsje, om zo met een lampion zo lang mogelijk op te mogen blijven, en uiteindelijk deze creatie met veel pyromaanse gedragingen op een vuurstapel te deponeren.

Deze site gebruikt Cookies.