13 maart

Dag van de Cultuureducatie

13 maart - 278 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 1 maart 16:55

Dag van de Cultuureducatie

Categorie:
134-viking Cultuur

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Deze Dag is bedoeld voor mensen die "werkzaam zijn in de cultuureducatie". Hierbij kunt u dus denken aan leraren of directies van scholen, culturele instellingen als muziekscholen, gemeenten en dergelijke. Zij worden op deze Dag door middel van workshops wijs gemaakt over het hoe en wat van cultuureducatie. Het thema van dit jaar draait om samenwerking tussen diversie instanties en hoe dat de sector kan verbeteren. Tussen de workshops door is er een spreekuur, waar deelnemers met experts in gesprek kunnen gaan over van alles en nog wat, gerelateerd aan talentontwikkeling.


De Dag Van De Cultuureducatie is opgericht in 2005 door het Cultuurnetwerk Nederland, en werkt samen met CANON Cultuurcel Vlaanderen en het Vlaams Ministerie van Cultuur, Jeugd, Sport en Media. Dit jaar vindt hij plaats op 13 maart.

Op de website van de Dag van De Cultuureducatie is het programma te vinden met alle sprekers. Ook kunt u zich daar inschrijven, of zoeken naar meer informatie.

Verwante Dagen

Dag van het Levenslied
10 mei
De Dag van het Levenslied is eigenlijk een festival dat toevallig de naam "Dag van..." opgespeld heeft gekregen. Toch vinden we het de moeite waard om de Dag van het Levenslied even te noemen.

Dag Van De Nederlandse Jazz
22 juni
De Dag Van De Nederlandse Jazz is een initiatief van Buma Cultuur en Stichting JazzNL. De Dag is bedoeld om te laten zien dat de Nederlandse jazz-scene groter is dan alleen Hans en Candy Dulfer.

Dag van de Digitale Radio
7 juni
Radio, dat luistert niemand meer. Een ouderwets medium dat alleen nog in de auto soms interessant is - althans, dat is het beeld waar we vanaf moeten. Tijdens de Dag van de Digitale Radio wordt er bijvoorbeeld stilgestaan bij hoe mooi en belangrijk de radio kan zijn, en hoe de digitale wereld daar een rol in kan spelen.

Deze site gebruikt Cookies.