13 maart

Dag van de Cultuureducatie

13 maart - 192 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 1 maart 16:55

Dag van de Cultuureducatie

Categorie:
134-viking Cultuur

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Deze Dag is bedoeld voor mensen die "werkzaam zijn in de cultuureducatie". Hierbij kunt u dus denken aan leraren of directies van scholen, culturele instellingen als muziekscholen, gemeenten en dergelijke. Zij worden op deze Dag door middel van workshops wijs gemaakt over het hoe en wat van cultuureducatie. Het thema van dit jaar draait om samenwerking tussen diversie instanties en hoe dat de sector kan verbeteren. Tussen de workshops door is er een spreekuur, waar deelnemers met experts in gesprek kunnen gaan over van alles en nog wat, gerelateerd aan talentontwikkeling.


De Dag Van De Cultuureducatie is opgericht in 2005 door het Cultuurnetwerk Nederland, en werkt samen met CANON Cultuurcel Vlaanderen en het Vlaams Ministerie van Cultuur, Jeugd, Sport en Media. Dit jaar vindt hij plaats op 13 maart.

Op de website van de Dag van De Cultuureducatie is het programma te vinden met alle sprekers. Ook kunt u zich daar inschrijven, of zoeken naar meer informatie.

Verwante Dagen

Internationale Dag van de Arabische Talen
18 december
Op 18 december wordt ieder jaar de Internationale Dag van de Arabische Talen gevierd. De Dag, die georganiseerd wordt door de Verenigde Naties, is vanaf 2013 opgezet en wordt overal ter wereld gevierd.

Internationale Dag van het Audiovisueel Erfgoed
27 oktober
Weet u nog? Vroeger? Toen schreven we nog. Met de hand. En daar legden we herinneringen mee vast. In "boeken". Moeten we überhaupt nog boeken halen? Of zijn het slechts overbodig gestorven bomen die te veel semi-interessante plaats innemen in de schaarste van uw kast?

Internationale Dag van de Muziek
21 juni
Nog steeds wordt ons hart dagelijks warm van de muziek die wij op de redactie draaien. Van Vader Abraham tot Metallica, van Tibetaanse monnikenkoren tot scheurende gitaarsolo's, het zijn de klanken van onze grote helden die ons de Dag doorbrengen.

13
maart

13 mrt

Komende Dagen
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Dag van de Huismeester
Dag van de Huismeester
25 september
Dag van de Thuiszorg
Dag van de Thuiszorg
25 september
Deze site gebruikt Cookies.