29 januari

Dag van de Crypto

29 januari - 20 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 29 januari 12:51

Dag van de Crypto

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Vergeet voor het gemak dat 'crypto' eigenlijk staat voor 'cryptografie' en niet persé met digitaal geld zoals de Bitcoin te maken heeft, en dan is de Dag van de Crypto best een interessante Dag. 'Crypto' staat in deze context voor cryptovaluta, digitale valuta die allerlei voor- (en na-)delen hebben en die sommige mensen tot zeepbel durven beschouwen. De Dag van de Crypto vindt plaats in de RAI in Amsterdam, en is bedoeld om iedereen meer te leren over dit pyramidespel revolutionair monetaire stelsel.

De Dag van de Crypto is een soort congres met tientallen sprekers die zich bezig houden met blockchains, economie, geld en bankieren. Denk aan een ex-Minister van Financiën (Jan Kees de Jager), hoogleraren, mensen van de DNB en de AFM, en natuurlijk Maurice de Hond omdat zo iemand bij iedere mogelijke hype wil zijn. Het evenement wordt door de flamboyante cryptoevangelist en Tesla-uithangbord Vincert Everts aan elkaar gepraat.

Meer weten, het programma of de sprekers bekijken, of u aanmelden? Dat kan op www.DagVanDeCrypto.nl.

Verwante Dagen

Dag van de Technische Groothandel
26 mei
De grootste vakbond des lands organiseert dit jaar op 26 mei voor de vierde keer de Dag van de Technische Groothandel. Een gewone groothandel is niet genoeg, tegenwoordig heeft de techniek voorrang.

Dag van de Klant
28 september
De Dag van de Klant komt uit België en wordt door ondernemers gebruikt als attentie voor hun duizenden klanten. De ondernemers bedanken daarmee hun klanten, zonder wie hun zaak uiteraard niet zou bestaan.

Internationale Dag ter Bestrijding van Extreme Armoede
17 oktober
Deze Dag is in het leven geroepen om wereldwijd een vuist te maken tegen armoede. In 1987 is de Dag opgericht en erkend door de Verenigde Naties. Tijdens de bijeenkomsten die er op de Dag worden georganiseerd, komen duizenden mensen samen tijdens protestmarsen en demonstraties.

29
januari

29 jan

Deze site gebruikt Cookies.