29 januari

Dag van de Crypto

29 januari - 197 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 29 januari 12:51

Dag van de Crypto

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Vergeet voor het gemak dat 'crypto' eigenlijk staat voor 'cryptografie' en niet persé met digitaal geld zoals de Bitcoin te maken heeft, en dan is de Dag van de Crypto best een interessante Dag. 'Crypto' staat in deze context voor cryptovaluta, digitale valuta die allerlei voor- (en na-)delen hebben en die sommige mensen tot zeepbel durven beschouwen. De Dag van de Crypto vindt plaats in de RAI in Amsterdam, en is bedoeld om iedereen meer te leren over dit pyramidespel revolutionair monetaire stelsel.

De Dag van de Crypto is een soort congres met tientallen sprekers die zich bezig houden met blockchains, economie, geld en bankieren. Denk aan een ex-Minister van Financiën (Jan Kees de Jager), hoogleraren, mensen van de DNB en de AFM, en natuurlijk Maurice de Hond omdat zo iemand bij iedere mogelijke hype wil zijn. Het evenement wordt door de flamboyante cryptoevangelist en Tesla-uithangbord Vincert Everts aan elkaar gepraat.

Meer weten, het programma of de sprekers bekijken, of u aanmelden? Dat kan op www.DagVanDeCrypto.nl.

Verwante Dagen

Wereld Bespaardag
31 oktober
Bezuinigen en nog eens bezuinigen. We doen het het hele jaar al, maar in het bijzonder op 31 oktober, want dan is het Wereld Bespaardag!

Dag van de BHV
5 november
Ook op het FijneDagVan-hoofdkwartier hechten we veel waarde aan veiligheid. Niet alleen is de veiligheidshelm een verplicht onderdeel van de dresscode, er is ook een BHV'er in ons pand aanwezig.

Dag van de Applicatiebeheerder
7 oktober
REGAS. Gaat er een belletje bij u rinkelen? Zo niet, dan kunt u de Dag van de Applicatiebeheerder op 8 oktober overslaan, want die Dag wordt speciaal georganiseerd "voor alle applicatiebeheerders die met REGAS werken".

Deze site gebruikt Cookies.