29 januari

Dag van de Crypto

29 januari - 259 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 29 januari 12:51

Dag van de Crypto

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Vergeet voor het gemak dat 'crypto' eigenlijk staat voor 'cryptografie' en niet persé met digitaal geld zoals de Bitcoin te maken heeft, en dan is de Dag van de Crypto best een interessante Dag. 'Crypto' staat in deze context voor cryptovaluta, digitale valuta die allerlei voor- (en na-)delen hebben en die sommige mensen tot zeepbel durven beschouwen. De Dag van de Crypto vindt plaats in de RAI in Amsterdam, en is bedoeld om iedereen meer te leren over dit pyramidespel revolutionair monetaire stelsel.

De Dag van de Crypto is een soort congres met tientallen sprekers die zich bezig houden met blockchains, economie, geld en bankieren. Denk aan een ex-Minister van Financiën (Jan Kees de Jager), hoogleraren, mensen van de DNB en de AFM, en natuurlijk Maurice de Hond omdat zo iemand bij iedere mogelijke hype wil zijn. Het evenement wordt door de flamboyante cryptoevangelist en Tesla-uithangbord Vincert Everts aan elkaar gepraat.

Meer weten, het programma of de sprekers bekijken, of u aanmelden? Dat kan op www.DagVanDeCrypto.nl.

Verwante Dagen

Dag van de Financiële Marketing
12 november
Dit jaar alweer voor de 19e keer wordt de Dag van de Financiële Marketing gehouden, een congres waarbij financiële marketeers bij elkaar komen om te discussiëren over de toekomst van hun vak.

Dag van de Systeembeheerder
26 juli
Systeembeheerders hebben het zwaar. Vergis u niet. Na jarenlange scholing en ervaring, hele weekenden weggooien om kleine programmaatjes te schrijven op donkere zolders en duizenden bladzijden lezen in handboeken zijn de systeembeheerders vloeiend geworden in HTML, Perl, Java, Python, C, C++ en Unix.

Dag van de Zorgcoördinator
22 november
Dit jaar wordt voor de zesde keer de Dag van de Zorgcoördinator gehouden, en voor we u iets meer over die Dag gaan vertellen willen we u graag eerst uit proberen te leggen wat een zorgcoördinator precies is en doet - dat maakt het iets makkelijker de Dag te begrijpen, denkt u niet?

Deze site gebruikt Cookies.