23 november

Dag van de Bouwprofessional

23 november - 23 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 18 november 11:33


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Dingen bouwen, dat is niet makkelijk. Wie een huis vanuit het niets kan bouwen, of een elektriciteitsnetwerk kan aanleggen zonder zichzelf een optater te geven, die heeft het goed voor elkaar. Bouwen moet je door vaklui laten doen - wat we onder andere leren op 23 november, de Dag van de Bouwprofessional!

De Dag van de Bouwprofessional is in het leven geroepen door Bosch, de fabrikant van bouwgereedschap. Het doel is om iedereen die (semi-)professioneel met bouw en constructie bezig is in het zonnetje te zetten. Dat gebeurt bijvoorbeeld met aandacht op de radio, maar er wordt ook een poster verspreid die iedereen op zijn raam kan hangen. Er wordt ook een promotieactie gehouden waarbij je zelf een boormachine kunt winnen - het moet tenminste wel een beetje commercieel blijven, nietwaar?

Informatie is onder andere te vinden op www.DagVanDeBouwprofessional.nl, of op Facebook.

Verwante Dagen

Dag van de Technische Groothandel
13 november
De grootste vakbond des lands organiseert dit jaar op 13 november voor de derde keer de Dag van de Technische Groothandel. Een gewone groothandel is niet genoeg, tegenwoordig heeft de techniek voorrang.

Europese Dag van Actie tegen het Kapitalisme
31 maart
Occupy'ers, unite! Bent u die graaiers in het bedrijfsleven ook zo spuugzat? Wilt u ook eens protesteren tegen die banklui die dikke bonussen krijgen over de ruggen van duizenden ontslagen heen?

Dag Van De Architectuur(1)
23 juni
Tijdens de Dag Van De Architectuur, op 26 en 27 juni (daarmee is het meer het Weekend Van De Architectuur), gaan in ruim 50 gemeenten allerlei gebouwen open die normaal nooit open zijn voor publiek.

23
november

23 nov

Deze site gebruikt Cookies.