23 november

Dag van de Bouwprofessional

23 november - over 275 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Dingen bouwen, dat is niet makkelijk. Wie een huis vanuit het niets kan bouwen, of een elektriciteitsnetwerk kan aanleggen zonder zichzelf een optater te geven, die heeft het goed voor elkaar. Bouwen moet je door vaklui laten doen - wat we onder andere leren op 23 november, de Dag van de Bouwprofessional!

De Dag van de Bouwprofessional is in het leven geroepen door Bosch, de fabrikant van bouwgereedschap. Het doel is om iedereen die (semi-)professioneel met bouw en constructie bezig is in het zonnetje te zetten. Dat gebeurt bijvoorbeeld met aandacht op de radio, maar er wordt ook een poster verspreid die iedereen op zijn raam kan hangen. Er wordt ook een promotieactie gehouden waarbij je zelf een boormachine kunt winnen - het moet tenminste wel een beetje commercieel blijven, nietwaar?

Informatie is onder andere te vinden op www.DagVanDeBouwprofessional.nl, of op Facebook.

Verwante Dagen

Internationale Handelsdag
25 maart
De Dag Van De Internationale Handel (of Internationale Handelsdag) is een initiatief van de Kamer Van Koophandel om ondernemers wegwijs te maken in handelen buiten de grenzen.

Nationale Accountancydag
17 september
Nog 0 dagen, 0 uren en 0 minuten. De Nationale Accountancydag is vandaag! Deze Dag is hét evenement voor de hedendaagse accountant. Welkom in de 'Connected World', luidt het motto en is meteen het thema van de Dag.

Dag van de Flexmedewerker
29 juni
[PARTNERDAG *] De flexmedewerker is de ruggengraat van de Nederlandse economie en verdient meer aandacht dan ze krijgen. Veel bedrijven zijn nergens zonder deze knappe koppen.

23
november

23 nov

Komende Dagen
Wereld Denkdag
Wereld Denkdag
22 februari
Wereld Yogadag
Wereld Yogadag
22 februari
Dag van de Academies
Dag van de Academies
23 februari
Deze site gebruikt Cookies.