3 november

Dag van de Bouwkostendeskundige

3 november - over 40 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 20 september 20:33

Dag van de Bouwkostendeskundige

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is geen geheim dat Nederland voor grote bouwkundige vragen staat. Een miljoen nieuwe huizen, meerdere miljoenen gebouwen die verduurzaamd moeten worden, en ondertussen ook nog even wat grote infrastructuurprojecten opzetten om Nederland tegen de stijgende zeespiegel en andere klimaatproblemen te beschermen, ga er maar aan staan. Niet alleen is dat organisatorisch herculiaans, ook qua kosten rijst zoiets de pan uit. Daar kan een bouwkostendeskundige goed bij helpen, en die beroepsgroep krijgt op 3 november zijn eigen Dag.

De Dag van de Bouwkostendeskundige is een congresdag waarin professionals spreken over onderwerpen zoals 'transportbewegingen', robotisering in de bouw, fabrieksgebouwde woningen en de personeelscrisis. Er zijn workshops en presentaties, allemaal rondom het thema van de kosten van de bouw.

De Dag vindt plaats in woningfabriek van Wijnen in Heerenveen. Volgens de organisator, de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen, is dat vanwege alle automatisering daar een perfecte locatie.

Alle informatie vindt u op de website van de NVBK, de beroepsvereniging.

Wens iemand een Fijne Dag van de Bouwkostendeskundige!
Verwante Dagen

Dag van de Constructeur
19 mei
Een constructeur is eigenlijk gewoon een moeilijk woord voor een bouwmeester die verantwoordelijk is voor het bouwen van vliegtuigen, treinen of bouwprojecten.

Dag van de Architectuur
18 juni
Tijdens de Dag van de Architectuur, het eerste of tweede weekend in juni (daarmee is het meer het Weekend van de Architectuur), gaan in ruim 50 gemeenten allerlei gebouwen open die normaal nooit open zijn voor publiek.

Wereld Habitatdag
3 oktober
Iedere eerste maandag van oktober is het Wereld Habitatdag. Deze Dag is door de Verenigde Naties opgericht om meer bewustzijn te creëren van hoe belangrijk een goede woonomgeving is.

Deze site gebruikt Cookies.