2 november

Dag van de Bouwkostendeskundige

2 november - over 42 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 2 januari 18:02

Dag van de Bouwkostendeskundige

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is geen geheim dat Nederland voor grote bouwkundige vragen staat. Een miljoen nieuwe huizen, meerdere miljoenen gebouwen die verduurzaamd moeten worden, en ondertussen ook nog even wat grote infrastructuurprojecten opzetten om Nederland tegen de stijgende zeespiegel en andere klimaatproblemen te beschermen, ga er maar aan staan. Niet alleen is dat organisatorisch herculiaans, ook qua kosten rijst zoiets de pan uit. Daar kan een bouwkostendeskundige goed bij helpen, en die beroepsgroep krijgt op 2 november zijn eigen Dag.

De Dag van de Bouwkostendeskundige is een congresdag waarin professionals spreken over onderwerpen zoals 'transportbewegingen', robotisering in de bouw, fabrieksgebouwde woningen en de personeelscrisis. Er zijn workshops en presentaties, allemaal rondom het thema van de kosten van de bouw.

De Dag vindt plaats in woningfabriek van Wijnen in Heerenveen. Volgens de organisator, de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen, is dat vanwege alle automatisering daar een perfecte locatie.

Alle informatie vindt u op de website van de NVBK, de beroepsvereniging.

Wens iemand een Fijne Dag van de Bouwkostendeskundige!
Verwante Dagen

Dag van het Dak
20 oktober
De Dag van het Dak is een Belgische Dag, die dus niet in Nederland wordt gevierd. Het is congresdag waarop allerlei professionals in 'de dakensector' bij elkaar kunnen komen om te praten over hun ongetwijfeld waanzinnig spectaculaire vakgebied.

Dag van de Constructeur
1 juni
Een constructeur is eigenlijk gewoon een moeilijk woord voor een bouwmeester die verantwoordelijk is voor het bouwen van vliegtuigen, treinen of bouwprojecten.

Internationale Dag van de Planologie
8 november
Steden bestaan uit veel meer dan zomaar wat gebouwen en bruggen die her en der naast elkaar neergeplempt worden. Daar zit een hele gedachte achter die u en ons ontgaat, maar waar planologen wel raad mee weten.

2
november

2 nov

Eerdere edities:
In 2022: 3 november
Komende Dagen
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Burendag
Burendag
23 september
Deze site gebruikt Cookies.