11 oktober

Dag van de Applicatiebeheerder

11 oktober - 5 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 24 september 23:20

Dag van de Applicatiebeheerder

Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Applicatiebeheerder is een congresdag die is bedoeld "voor iedereen die met REGAS werkt". We hebben niet opgezocht wat dat betekent. Als u niet weet wat REGAS is, heeft u op de Dag van de Applicatiebeheerder toch niets te zoeken.

Applicatiebeheerders die bij het lezen van de naam REGAS meteen kippenvel krijgen, kunnen op dinsdag 4 oktober terecht in Kasteel Woerden, waar de Dag plaatsvindt. Je kunt redeneren dat een kasteel niet echt 'Basic' is, maar volgens de organisatie past de locatie mooi bij het thema 'Back To Basic'. Eerdere van de 6 edities van de Dag vonden namelijk al eens plaats op die prachtige locatie.

Wat u daar aantreft? Naast bier, bitterballen en bomen over applicatiebeheer kunt u tijdens deze congresdag ook fijne workshops volgen, en kijken hoe REGAS 5 binnen het immer veranderende zorglandschap past. We snappen er nog steeds niets van, maar er schijnt koffie met cake te zijn. Reden genoeg dus om eens te kijken op de website.

Verwante Dagen

Wereld Normalisatiedag
14 oktober
U staat er misschien niet altijd even hard bij stil, maar "normalisatie" is wat onze levens een heel stuk makkelijker maakt. Vooral de transportwereld vaart wel bij normalisatie, wat betekent dat alle producten een beetje standaard hebben zodat de hele wereld er iets mee kan.

Dag van de Domeinnaam
2 juni
Een domeinnaam registreren kost tegenwoordig slechts een paar muisklikken een luttele tientjes, waardoor zelfs je oom Hans zijn eigen .nl kan registreren om te bloggen over zijn leven.

Wereld Backupdag
31 maart
Op 31 maart moeten we alles back-uppen! Ben voorbereid! Al je belangrijke digitale gegevens dus gewoon even naar een (tweede) harde schijf kopiëren zodat je niets kwijt raakt.

Deze site gebruikt Cookies.