11 oktober

Dag van de Applicatiebeheerder

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
aandacht11 oktober 2018 - 247 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 24 september 23:20

Dag van de Applicatiebeheerder

Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Applicatiebeheerder is een congresdag die is bedoeld "voor iedereen die met REGAS werkt". We hebben niet opgezocht wat dat betekent. Als u niet weet wat REGAS is, heeft u op de Dag van de Applicatiebeheerder toch niets te zoeken.

Applicatiebeheerders die bij het lezen van de naam REGAS meteen kippenvel krijgen, kunnen op dinsdag 4 oktober terecht in Kasteel Woerden, waar de Dag plaatsvindt. Je kunt redeneren dat een kasteel niet echt 'Basic' is, maar volgens de organisatie past de locatie mooi bij het thema 'Back To Basic'. Eerdere van de 6 edities van de Dag vonden namelijk al eens plaats op die prachtige locatie.

Wat u daar aantreft? Naast bier, bitterballen en bomen over applicatiebeheer kunt u tijdens deze congresdag ook fijne workshops volgen, en kijken hoe REGAS 5 binnen het immer veranderende zorglandschap past. We snappen er nog steeds niets van, maar er schijnt koffie met cake te zijn. Reden genoeg dus om eens te kijken op de website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Applicatiebeheerder!
Verwante Dagen

Wereld Loodgietersdag
11 maart
Loodgieters krijgen vaak niet de erkenning die ze verdienen. Ze worden vaak stereotiep weggezet, maar daardoor vergeten we nog wel eens dat De Loodgieter in onze maatschappij een onmisbare rol heeft.

Internationale Dag ter Uitbanning van Nucleaire Wapens
26 september
Het is een godswonder dat we onszelf nog niet naar de galemiezen hebben gebombardeerd, want de grootmachten van deze wereld hebben meer dan genoeg explosieve vuurkracht om de aarde wel 30 keer te vernietigen.

Dag van de Uitvinders
9 november
Tijdens de Dag van de Uitvinders herdenken we wereldwijd grote uitvinders die ons leven hebben veranderd, maar moedigen we ook huidige uitvinders aan om vooral door te gaan met innoveren.

11
oktober

11 okt

Eerdere edities:
In 2018: 11 oktober
In 2016: 4 oktober
Deze site gebruikt Cookies.