25 oktober

Dag van de Vlaai

25 oktober - over 33 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Vlaai

Categorie:
125-food Voedsel

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is feest in het zuiden. Want het is Dag van de Vlaai. Overkomend uit Maastricht waar er een heuse vlaaiproefroute (helaas al volgeboekt) is opgezet om deze heugelijke dag te vieren met Vlaai. Ons motto koop een taart en vier het is vandaag dan ook extra van toepassing. 25 oktober: een ode aan de vlaai!

Hier op de redactie hebben wij wel iets met vlaai. Als rasechte Limburgers weten wij wel van kroemele-, rieste- en proemevlaai. En dan is het ook nog de bedoeling dat je het niet bij 1 stuk laat zitten natuurlijk, zo op de hand. Dus op naar de bakker en koop d'r enne. En vergeet em natuurlijk niet te delen. Dat doen we hier natuurlijk ook. Smakelijk!

Verwante Dagen

Dag van de Slager
24 mei
Door al dat gezeik in de vleesindustrie zijn we de supermarkt helemaal zat. Kost dan wel niks, maar dan heb je ook niks. Nee, echt vlees halen we niet meer bij de grootgrutter.

Dag van het Dak
8 november
De Dag van het Dak is een Belgische Dag, die dus niet in Nederland wordt gevierd. Het is congresdag waarop allerlei professionals in 'de dakensector' bij elkaar kunnen komen om te praten over hun ongetwijfeld waanzinnig spectaculaire vakgebied.

Dag van de Komkommer
1 juli
Juli is geen hele spannende maand op deze website. Er zijn dan slechts een paar Dagen, slechts een Week en juli is ook al geen Maand Van... Waarom dat is, is ons niet helemaal duidelijk.

25
oktober

25 okt

Komende Dagen
Wereld Bidag
Wereld Bidag
23 september
Dag van de Huismeester
Dag van de Huismeester
25 september
Dag van de Thuiszorg
Dag van de Thuiszorg
25 september
Deze site gebruikt Cookies.