25 oktober

Dag van de Vlaai

25 oktober - over 249 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Vlaai

Categorie:
125-food Voedsel

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is feest in het zuiden. Want het is Dag van de Vlaai. Overkomend uit Maastricht waar er een heuse vlaaiproefroute (helaas al volgeboekt) is opgezet om deze heugelijke dag te vieren met Vlaai. Ons motto koop een taart en vier het is vandaag dan ook extra van toepassing. 25 oktober: een ode aan de vlaai!

Hier op de redactie hebben wij wel iets met vlaai. Als rasechte Limburgers weten wij wel van kroemele-, rieste- en proemevlaai. En dan is het ook nog de bedoeling dat je het niet bij 1 stuk laat zitten natuurlijk, zo op de hand. Dus op naar de bakker en koop d'r enne. En vergeet em natuurlijk niet te delen. Dat doen we hier natuurlijk ook. Smakelijk!

Verwante Dagen

Nationale Pannenkoekendag
30 maart
Op Nationale Pannenkoekendag hoef je je niet druk te maken dat je 's avonds spruitjes of broccoli moet eten. Je mag gewoon ongegeneerd pannenkoeken eten!

Dag van de Cateringmedewerker
28 november
Let op: De Dag van de Cateringmedewerker is sinds 2014 de 'Week van de Cateraar'. Die vindt plaats van 28 november t/m 4 december. Eerlijk gezegd vinden wij van FijneDagVan een Dagje per jaar veel te weinig voor het nobele, maar vaak onterecht ondergewaardeerde werk van de cateringmedewerker.

Wereld Voedseldag
16 oktober
Op Internationale Voedseldag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de wereldwijde voedselproblemen, en er wordt solidariteit gevraagd voor de internationale strijd tegen honger, ondervoeding en armoede.

25
oktober

25 okt

Deze site gebruikt Cookies.