11 oktober

Dag van de Eigen Zaak

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
11 oktober 2022 - 562 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 16 september 16:41

Dag van de Eigen Zaak

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Een eigen zaak hebben is kei- en keihard werken. Tegenover de vrijheid, de belastingvoordelen en de trots staat een onzeker bestaan, een angst dat je aan het eind van de maand niet genoeg geld hebt verdiend om de hypotheek te betalen, en administratieve ruzies met klanten die niet betalen. Ondernemers zijn echter het hart van het midden- en kleinbedrijf en verdienen best een extra schouderklopje, en dat krijgen ze op 11 oktober. Het is dan namelijk de Dag van de Eigen Zaak.

De Dag van de Eigen Zaak is in het leven geroepen door de Makro, de grootgruttersgroothandel waar ondernemers terecht kunnen voor grootverpakkingen met flinke btw-aftrek. Tijdens de Dag zijn er door het hele land activiteiten te volgen voor ondernemers, en worden er bijvoorbeeld wedstrijden uitgeschreven voor ondernemers. Ook geven sommige ondernemers elkaar kortingen op klussen of materialen.

Eigenlijk is er te veel te doen om hier op te schrijven. U kunt beter kijken op de website die Makro in elkaar heeft gezet om te zien wat er door het land heen te doen is.

Wens iemand een Fijne Dag van de Eigen Zaak!




Verwante Dagen

Internationale Dag van het Basisinkomen
1 mei
Vroeger leek dit nog een welhaast communistisch taboe waar zelfs de meest linkse politieke partij zijn vingers niet aan durfde te branden, maar anno 2020 gaan er steeds meer serieuze stemmen om te experimenteren met een universeel basisinkomen.

Dag van de HR-professional
21 maart
Grote kans dat u in de afgelopen jaren compleet bent vergeten dat er ergens in uw bedrijf een hr-medewerker rondloopt. Wie heeft ze eigenlijk nodig, nu tijdens thuiswerken-vanwege-covid?

Nationale Kringloopdag
5 oktober
Op de eerste zaterdag van oktober is het de Nationale Kringloopdag in Nederland. Door onze actieve lezers werden we geattendeerd op deze feestelijke open dag van kringloopwinkels.

Deze site gebruikt Cookies.