10 oktober

Dag van de Eigen Zaak

10 oktober - over 234 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Eigen Zaak

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Een eigen zaak hebben is kei- en keihard werken. Tegenover de vrijheid, de belastingvoordelen en de trots staat een onzeker bestaan, een angst dat je aan het eind van de maand niet genoeg geld hebt verdiend om de hypotheek te betalen, en administratieve ruzies met klanten die niet betalen. Ondernemers zijn echter het hart van het midden- en kleinbedrijf en verdienen best een extra schouderklopje, en dat krijgen ze op 10 oktober. Het is dan namelijk de Dag van de Eigen Zaak.

De Dag van de Eigen Zaak is in het leven geroepen door de Makro, de grootgruttersgroothandel waar ondernemers terecht kunnen voor grootverpakkingen met flinke btw-aftrek. Tijdens de Dag zijn er door het hele land activiteiten te volgen voor ondernemers, en worden er bijvoorbeeld wedstrijden uitgeschreven voor ondernemers. Ook geven sommige ondernemers elkaar kortingen op klussen of materialen.

Eigenlijk is er te veel te doen om hier op te schrijven. U kunt beter kijken op de website die Makro in elkaar heeft gezet om te zien wat er door het land heen te doen is.

Verwante Dagen

Dag van de Accountmanager
12 januari
Het zijn hippe, gladde jongens die koelkasten aan eskimo's kunnen verkopen, en de financiële ruggengraat van iedere organisatie: De accountmanagers. Een veredelde term voor 'sales', of 'iemand die de schakel tussen een bedrijf en de klant' vormt.

Dag van het Magazijn
28 november
De Dag van het Magazijn is bedoeld voor magazijnbeheerders, logistiek managers, teamleiders, orderpikkers, DC-managers, en eenieder die maar enigszins professioneel met logistiek en magazijn bezig is.

Dag van de Standbouwer
4 juli
Als u naar een concert gaat is het de bedoeling dat u zich verwondert over de kunde van de artiesten, de mooie muziek, de fijne sfeer, en het veel te dure bier in plastic bekers.

10
oktober

10 okt

Deze site gebruikt Cookies.