1 juli

Dag van de Houding

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
aandacht1 juli 2018 - 2119 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 17:16

Dag van de Houding

Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Zeg eens eerlijk, zit u wel rechtop op dit moment? Een verkeerde houding kan namelijk funest zijn voor uw lichaam, waardoor u jarenlang last kunt hebben van uw rug of uw polsen. Hoog tijd om daar eens beter op te letten. Dat kan op 1 juli, tijdens de Dag van de Houding.

De Dag van de Houding is een initiatief van de Vereniging van Oefentherapeuten, en is bedoeld om meer te leren over gezonde zit- en werkhoudingen. Tijdens de Dag kunt u door het hele land voorlichting krijgen over hoe u ergonomisch kunt zitten en hoe u moet zorgen dat u geen fysieke klachten krijgt.

Alle informatie is te vinden op Facebook.

Wens iemand een Fijne Dag van de Houding!




Verwante Dagen

Nationale Dag van Aandacht voor Sterven
24 mei
Sterven is, naast belasting betalen, de meest normale zaak ter wereld. Iedereen gaat vroeg of laat dood, maar ondanks die onvermijdelijkheid is doodgaan nog steeds een moeilijk, emotioneel en heftig proces voor zowel de stervende als voor de nabestaande.

Wereld Gezondheidsdag
7 april
Op Wereld Gezondheidsdag ligt de focus op gezondheidsproblemen die grote delen van de bevolking raken. Zo worden we om de haverklap aangevallen door dingen als de Mexicaanse/varkens-/vogelgriep, recentelijk ook ebola, en laten we natuurlijk ziektes als aids en kanker niet vergeten.

Wereld Vitiligodag
25 juni
Vitiligo is een huidaandoening die voorkomt bij ongeveer van procent van alle mensen. Dat lijkt niet veel, maar op 17 miljoen Nederlanders zijn dat er nog steeds maar liefst 170.

1
juli

1 jul

Eerdere edities:
In 2018: 1 juli
In 2017: 1 juli
Deze site gebruikt Cookies.