16 juni

Dag van de Gezonde Voeding

LET OP: deze Dag is in 2017 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2017 versie van deze Dag.
aandacht16 juni 2017 - 2504 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 16 juni 09:16

Dag van de Gezonde Voeding

Categorie:
125-food Voedsel

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Samen eten is leuk, samen gezond eten is nog beter. Op 16 juni wordt in Rheden de Dag van de Gezonde Voeding georganiseerd, voornamelijk door de gemeente en een aantal lokale scholen om kinderen te laten zien hoe goed én lekker gezonde voeding kan zijn.

Tijdens de Dag van de Gezonde Voeding is er onder andere een gezamenlijke lunch, en zijn er wordshops en lezingen van diëtisten en leefstijlcoaches te volgen. U hoeft niet persé naar Rheden af te reizen om mee te doen met de Dag: eet tijdens de middag gewoon een salade!

Informatie is onder andere te vinden op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Gezonde Voeding!




Verwante Dagen

Dag van de Komkommer
1 juli
Juli is geen hele spannende maand op deze website. Er zijn dan slechts een paar Dagen, slechts een Week en juli is ook al geen Maand Van... Waarom dat is, is ons niet helemaal duidelijk.

Dag van de Tafelbereiding
18 april
Op een doordeweekse dag, als er gewoon een Knorr Wereldgerecht op tafel moet komen, dan gooien we gewoon een mes en vork naast ons bord neer en gaat de pan op tafel.

Wereld Veganismedag
1 november
November is Wereld Veganisme Maand, en om die in te luiden vieren we op 1 november Wereld Veganismedag. In 1944 werd namelijk in november The Vegan Society opgericht; een organisatie die "advies geeft over manieren om diervriendelijk te leven ten behoeve van mensen, dieren en onze planeet".

16
juni

16 jun

Eerdere edities:
In 2017: 16 juni
Deze site gebruikt Cookies.