13 februari

Dag van het Gebroken Hart

LET OP: deze Dag is in 2017 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2017 versie van deze Dag.
aandacht13 februari 2017 - 2620 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 7 maart 08:51

Dag van het Gebroken Hart

Categorie:
29-heart Liefde en relatie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

14 februari, Valentijnsdag mag dan wel de zogenaamde 'Dag van de Liefde' zijn, maar niet iedereen heeft het die dag naar zijn zin. Wat te denken van al die personen die ooit hun geliefden de deur hebben gewezen of zelf het slachtoffer zijn geworden van het einde van een relatie? Speciaal voor hen houdt NPO Radio 2 op 13 februari de Dag van het Gebroken Hart.

De Dag van het Gebroken Hart staat volledig in het teken van liefdesverdriet, en dat uit zich in een eindeloze barrage van zwijmelnummers en tranentrekkers van onder andere Fleetwood Mac en Adele. Er zijn daarnaast allerlei speciale programma's te horen, zoals de 'Hartverscheurede 100', en een reportage van een DJ die naar de Nederlandse militairen in Mali gaat om daar Valentijnskaarten uit te delen.

Alle informatie, inclusief het hartverscheurende programma, is te vinden op de website van Radio 2.

Wens iemand een Fijne Dag van het Gebroken Hart!




Verwante Dagen

Dag van de Scheiding
13 september
1 op de 3 getrouwde stellen scheidt, blijkt uit cijfers van het CBS. Alsof dat op zichzelf niet erg genoeg is, zijn er altijd mensen die daar op weten te kapitaliseren.

Internationale Dag van het Huwelijk
11 februari
Iedere tweede zondag in februari bejubelen we de hoeksteen van de samenleving, het fundament van een gelukkig leven: het huwelijk. De Worldwide Marriage Encounter heeft deze Dag in het leven geroepen als eerbetoon aan het voorbond dat enkel door de dood kan worden gescheiden, om te vieren hoe belangrijk een stabiel huwelijk is voor onze samenleving.

Dag van je Ex
2 januari
Regelmatig wordt de redactie van FijneDagVan bevraagd over onze expertise op het gebied van Dagen Van. Journalisten willen maar wat graag weten hoe je nou eigenlijk een Dag opricht, en uiteraard zijn wij nooit te beroerd om de waakhonden van de democratie daar een handje bij te helpen.

13
februari

13 feb

Eerdere edities:
In 2017: 13 februari
Deze site gebruikt Cookies.