15 januari

Dag van de Herontdekte Klassieker

LET OP: deze Dag is in 2017 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2017 versie van deze Dag.
aandacht15 januari 2017 - 2656 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 15 januari 12:33

Dag van de Herontdekte Klassieker

Categorie:
134-viking Cultuur

Waar gevierd:
Lokaal

De Dag van de Herondekte Klassieker vindt 15 januari plaats in boekhandel Van Piere in Eindhoven. Daar kun u om 14.00 terecht om weer herenigd te worden met klassieke boeken waar u vroeger zo van hield. Zoals de antiquaire organisator het zelf zegt: "Doel van de middag is om vergeten klassiekers uit de twintigste eeuw te herintroduceren."

Dat wordt onder andere gedaan met een boekbespreking van 'Het Bleekblauwe Handschrift van een Vrouw' van Franz Werfel, die plaatsvindt tussen de auteur en de oprichter van de boekhandel. Aanmelden kan via de mail, en de inschrijfkosten bedragen 5 euro.

Wens iemand een Fijne Dag van de Herontdekte Klassieker!




Verwante Dagen

Dag van het Kasteel
20 mei
Weet u niet wat u op Tweede Pinksterdag moet doen? Geen zin om bij de schoonmoeder op de koffie te gaan of om met moeder de vrouw over de Scheveningse meubelboulevard te slenteren?

Internationale Dag van de Muziek
21 juni
Nog steeds wordt ons hart dagelijks warm van de muziek die wij op de redactie draaien. Van Vader Abraham tot Metallica, van Tibetaanse monnikenkoren tot scheurende gitaarsolo's, het zijn de klanken van onze grote helden die ons de Dag doorbrengen.

Dag van de Handdoek
25 mei
Met een handdoek ben je veilig, professeerde de science-fictionschrijver Douglas Adams ooit. De schrijver van The Hitchhiker's Guide to the Galaxy beschreef in zijn populaire boekenreeks de avonturen van aardman Arthur Dent en zijn buitenaardse kompaan Ford Prefect.

Deze site gebruikt Cookies.