5 november

Dag van het Sieraad

LET OP: deze Dag is in 2016 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2016 versie van deze Dag.
aandacht5 november 2016 - 2722 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 18 april 16:45


Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Onder het motto 'Beleef het Sieraad' organiseren de Nederlandse juweliers, goudsmeden en uurwerkherstellers op zaterdag 5 november voor het tweede jaar een open dag voor een inspirerende kennismaking met een van de mooiste ambachten.

Tijdens deze dag kunnen bezoekers bij de deelnemers [her]ontdekken hoe zij werken en gebruikmaken van traditionele én innovatieve technieken en kostbare materialen. Iedere juwelier, horlogemaker en goudsmid heeft een eigen programma met demonstraties, uitleg en diverse activiteiten- ook voor kinderen! - dus elk bezoek wordt een verrassing.

Wens iemand een Fijne Dag van het Sieraad!




Verwante Dagen

Internationale Dag van het Micro- en Klein Bedrijf
27 juni
Grote multinationals mogen dan wel constant in de belangstelling staan, maar de échte motor van de economie zijn kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen die wereldwijd 90% van het bedrijfsleven, en gemiddeld zijn ze goed voor zo'n 60 tot 70% van de werkgelegenheid en meer dan de helft van het BNP.

Dag van de Zzp'er
13 april
De zzp'er is de motor van de economie. Flexwerkers geven de zekerheid en stabiliteit van een vast inkomen op voor vrijheid en avontuur and belastingvoordeel, en die flexibiliteit maakt hen een belangrijke motor van de economie.

Dag van de Praktijkmanager
16 mei
Een praktijkmanager is iemand die in de zorg werkzaam is om orde op zaken te stellen binnen bijvoorbeeld tandartspraktijken of begeleide bewoningen. De praktijkmanager zorgt voor al het administratieve werk, en al het geregel in het algemeen dat de specialist van het werk afhoudt waar hij voor is aangesteld.

5
november

5 nov

Eerdere edities:
In 2016: 5 november
Deze site gebruikt Cookies.