30 september

Dag van de Actieve Belegger

LET OP: deze Dag is in 2016 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2016 versie van deze Dag.
aandacht30 september 2016 - 2762 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 30 september 09:57

Dag van de Actieve Belegger

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Je hebt van die mensen die hun geld ooit aan een adviseur hebben toevertrouwd, en dan maar hopen daar ooit rijk van te worden. Onzin natuurlijk, beleggen moet je met hart en ziel doen! De beste tips en de slimste manieren om uw vermogen te vergroten leert u allemaal op 30 september. Het is dan namelijk de Dag van de Actieve Belegger, een Dag die de (Financiële) Telegraaf heeft georganiseerd en waarbij tientallen slimme ceo's en beleggers voorbij komen om alles te leren over de fijne kneepjes van het vak.

De Dag van de Actieve Belegger wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd, en is bedoeld voor iedereen die zelf eens met investeren en financiën bezig is. Tijdens de Dag worden tientallen workshops gegevens en praatjes gehouden, kunt u tips verzamelen, discussies en panels volgen, en leren over de nieuwste ontwikkelingen op beleggingsgebied.

Tickets zijn verrassend goedkoop, en onder naast alle informatie te vinden op www.DagVanDeActieveBelegger.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Actieve Belegger!




Verwante Dagen

Internationale Dag van de Accountant
10 november
Accountants staan doorgaans niet bekend als de meest sexy beroepsgroep - tenzij ze weer bij een chique kantoor zoals PWC of KPMG werken. Evenwel gaat er in de sector veel geld om en dat zorgt er ook voor dat accountants zichzelf heel belangrijk vinden.

Dag van de Planner
1 maart
Juist in deze tijden van ongekende personeelstekorten is een goede planner van levensbelang voor organisaties. Zonder hen lopen de roosters compleet in de soep en rijden de treinen niet, komen de monteurs niet opdagen om de reparaties uit te voeren en komen de vrachtwagens niet op het juiste moment op de juiste bestemming.

Internationale Dag van het Micro- en Klein Bedrijf
27 juni
Grote multinationals mogen dan wel constant in de belangstelling staan, maar de échte motor van de economie zijn kleine en middelgrote bedrijven. Samen vormen die wereldwijd 90% van het bedrijfsleven, en gemiddeld zijn ze goed voor zo'n 60 tot 70% van de werkgelegenheid en meer dan de helft van het BNP.

Deze site gebruikt Cookies.